reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Yelonek nie martw się, może się jeszcze pojawi, to wcześnie, może nie było widać. Trzeba być dobrej myśli

reklama
Yelonek moze pojawi sie zarodek spokojnie to jeszcze wczesnie jest trzymam kciuki aby bylo dobrze.
kawe ja ije normalnie rano jak zawsze czasami nawet dwie ale dodatkowo magnez biore bo kawa wyplukuje

chrobek i fruzkq ja juz tez 80kg takz we spokojnie [emoji14] Jestesmy we trzy :))

poziomka07 gratulacje :)

yelonek przykro mi :( poczekaj jeszcze troche zawsze jest szansa, ze sie bobo pojawi. a cialko zolte bylo w pecherzyku??

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Bar Bra widze ze mamy ta sama wagę, tez waze 44 kg i za cholere nie moge wiecej przytyć :/ W pierwszej ciązy przytyłam tylko 10 kg a potem wszystko zrzuciłam.

A ja pierwsza wizyte u połoznej bede miała dopiero 28.07 czyli w 8 tyg :/ a pierwszy skan miedzy 12-13 tyg. Tutaj w UK ciąże prowadzi położna, przez całą pierwszą ciąże na oczy nie widziałam ginekologa. Juz chciałabym usłyszeć bicie serduszka :)

Eviczek ja tak samo. 13lipca mam wizyye u gp a pozniej w 8 tyg bede miala skan. Normalnie by byl dopiero w 12 tyg ale tak jak pisalam wczesniej iestem po jednym poronieniu i bede miala wizyte wczesniej.

Yelonek nic nie zostaje tylko czekac ; (. Niestety nic nie mozesz zrobic :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja nie patrze na kalkulatory tylko tak jak u mnie ginekolog liczyl w pierwszej ciazy do terminu okresu dodaje 7 dni i odejmuje 3 miesiace i wychodzi

Do góry