reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Milagros24: trzymam kciuki by rodzinka odpuściła… dziecko to w końcu masa szczęścia a Wy się kochacie, wiecie czego chcecie tak więc im nic do tego jaka kolejność jest. Tak czy inaczej trzymam kciuki by wszystko się poukładało :)
My chcemy powiedzieć rodzicom jak pierwszy trymestr się będzie kończył, nie mogę się doczekać ich min :)
Bar Bra: ja też do najmłodszych przyszłych mam należeć nie będę ( w tym roku w grudniu trzydziecha mi stuknie ) i też mi dobrze z tym bo w sumie wszystko się ułożyło jak chciałam J tak więc- żółwik :)
Eviczek: 18 piętro!? Zasługujesz na medal!!!

reklama
Madzia dziękuję, ale chce jak najdłużej odlwekac informacje o ciąży, nie wiem kiedy im powiemy. Coraz trudniej sie robi.

Mi osobiście wydaje sie ze 30to taki optymalny wiek, gdybym teraz nie zaszła to tez pewnie dopiero kolo 30stki :)

Milagros24: trzymam kciuki by rodzinka odpuściła… dziecko to w końcu masa szczęścia a Wy się kochacie, wiecie czego chcecie tak więc im nic do tego jaka kolejność jest. Tak czy inaczej trzymam kciuki by wszystko się poukładało :)
My chcemy powiedzieć rodzicom jak pierwszy trymestr się będzie kończył, nie mogę się doczekać ich min :)
Bar Bra: ja też do najmłodszych przyszłych mam należeć nie będę ( w tym roku w grudniu trzydziecha mi stuknie ) i też mi dobrze z tym bo w sumie wszystko się ułożyło jak chciałam J tak więc- żółwik :)
Eviczek: 18 piętro!? Zasługujesz na medal!!!

No to nie jestem sama :-)

Milagros24: pamietaj ze to Ty masz byc szczesliwa i cieszyc sie malenstwem. Bedzie dobrze. Trzymam kciuki bardzo mocno.
Moze jakbym trafila szybciej na mojego narzeczonego (nie mialam jakos wczesniej szczescia do facetow) to juz bym byla mama :) ale na szczescie w zyciu nic nie dzieje sie bez przyczyny :)

a Ty bedziesz super mama i na swoja trzydzieche bedziesz mogla zrobic impreze a nie jak ja wypic ewentualnie herbatke :)

Milagros- moj m by sie juz pewno chwalil, tylko ja nie chce. W pierwszej ciazy od razu wszystkim powiedzielismy, teraz chce poczekac az kazdy zauwazy brzuszek. W koncu to nasza decyzja i nie musimy ciagle gadac co planujemy. Do czego im to potrzebne?!
18 pietro wow! Podziwiam

Madzka oby bylo jak mówisz, w piatek sie dowiem czy serduszko sie pojawiło, bardzo bym chciała... Bardzo się boje ze się nie pojawi. Ale staram się tez nie nastawiać negatywnie :)

Izik, ja bym chciała powiedziec bo może wtedy moi teściowie troche sie zastanowią i przestana na nas wrzeszczeć. No i tak się wyda ze względu ze nie mogę udawać przez 4miesiace ze chora jestem i stad zwolnienie ;) mój znowu niby wierzy, ale chce miec potwierdzenie od lekarza, wiec sie hamuje z radością

U mnie juz 7tydzien ponad ale ciąża o 2tyg młodsza, pojawił się zarodek a teraz kwestia tętna czy się rozwinie prawidłowo, czy się zatrzyma.

reklama
U mnie siódmy tydzień a jutro do lekarza. Zobaczymy co tam z tej ciąży będzie:). Cieszę się na te wizytę, myślę że po juz powiemy rodzinie :)

Do góry