reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Milagros24: trzymam kciuki by rodzinka odpuściła… dziecko to w końcu masa szczęścia a Wy się kochacie, wiecie czego chcecie tak więc im nic do tego jaka kolejność jest. Tak czy inaczej trzymam kciuki by wszystko się poukładało :)
My chcemy powiedzieć rodzicom jak pierwszy trymestr się będzie kończył, nie mogę się doczekać ich min :)
Bar Bra: ja też do najmłodszych przyszłych mam należeć nie będę ( w tym roku w grudniu trzydziecha mi stuknie ) i też mi dobrze z tym bo w sumie wszystko się ułożyło jak chciałam J tak więc- żółwik :)
Eviczek: 18 piętro!? Zasługujesz na medal!!!

reklama
Madzia dziękuję, ale chce jak najdłużej odlwekac informacje o ciąży, nie wiem kiedy im powiemy. Coraz trudniej sie robi.

Mi osobiście wydaje sie ze 30to taki optymalny wiek, gdybym teraz nie zaszła to tez pewnie dopiero kolo 30stki :)

Milagros24: trzymam kciuki by rodzinka odpuściła… dziecko to w końcu masa szczęścia a Wy się kochacie, wiecie czego chcecie tak więc im nic do tego jaka kolejność jest. Tak czy inaczej trzymam kciuki by wszystko się poukładało :)
My chcemy powiedzieć rodzicom jak pierwszy trymestr się będzie kończył, nie mogę się doczekać ich min :)
Bar Bra: ja też do najmłodszych przyszłych mam należeć nie będę ( w tym roku w grudniu trzydziecha mi stuknie ) i też mi dobrze z tym bo w sumie wszystko się ułożyło jak chciałam J tak więc- żółwik :)
Eviczek: 18 piętro!? Zasługujesz na medal!!!

No to nie jestem sama :-)

Milagros24: pamietaj ze to Ty masz byc szczesliwa i cieszyc sie malenstwem. Bedzie dobrze. Trzymam kciuki bardzo mocno.
Moze jakbym trafila szybciej na mojego narzeczonego (nie mialam jakos wczesniej szczescia do facetow) to juz bym byla mama :) ale na szczescie w zyciu nic nie dzieje sie bez przyczyny :)

a Ty bedziesz super mama i na swoja trzydzieche bedziesz mogla zrobic impreze a nie jak ja wypic ewentualnie herbatke :)

Milagros- moj m by sie juz pewno chwalil, tylko ja nie chce. W pierwszej ciazy od razu wszystkim powiedzielismy, teraz chce poczekac az kazdy zauwazy brzuszek. W koncu to nasza decyzja i nie musimy ciagle gadac co planujemy. Do czego im to potrzebne?!
18 pietro wow! Podziwiam

Madzka oby bylo jak mówisz, w piatek sie dowiem czy serduszko sie pojawiło, bardzo bym chciała... Bardzo się boje ze się nie pojawi. Ale staram się tez nie nastawiać negatywnie :)

Izik, ja bym chciała powiedziec bo może wtedy moi teściowie troche sie zastanowią i przestana na nas wrzeszczeć. No i tak się wyda ze względu ze nie mogę udawać przez 4miesiace ze chora jestem i stad zwolnienie ;) mój znowu niby wierzy, ale chce miec potwierdzenie od lekarza, wiec sie hamuje z radością

U mnie juz 7tydzien ponad ale ciąża o 2tyg młodsza, pojawił się zarodek a teraz kwestia tętna czy się rozwinie prawidłowo, czy się zatrzyma.

reklama
U mnie siódmy tydzień a jutro do lekarza. Zobaczymy co tam z tej ciąży będzie:). Cieszę się na te wizytę, myślę że po juz powiemy rodzinie :)

Do góry