reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Bar bra a bierzesz luteine dopochwową?
Manka mam nadzieje, juz drugi raz mam taka sytuacje po kąpieli, wtedy w dzień wizyty i Pani doktor nic nie zauważyła. Wydaje mi się,ze to ze stresu, albo od tej torbieli ktora mam na jajniku dalej.
Manka mam nadzieje, juz drugi raz mam taka sytuacje po kąpieli, wtedy w dzień wizyty i Pani doktor nic nie zauważyła. Wydaje mi się,ze to ze stresu, albo od tej torbieli ktora mam na jajniku dalej.
chrobek
Fanka BB :)
Właśnie o to chodzi że na 1 wizycie powiedział że nie możemy ale nie mówił ile i na razie nic o tym nie wspomniał dlatego nie wiem czy pytać czy to tak zostawić aż sam coś wspomni chyba że mu się zapomni hehe
Bar to jak na pierwszej wizycie mówił, że nie można, to lepiej sama zapytaj na kolejnej.
Bar bra a bierzesz luteine dopochwową?
Tak biorę i na razie nie zapowiada się że ją odstawię a to ma jakiś wpływ na współżycie?
D
Deleted member 158337
Gość
Słyszałam,ze przy luteinie dopochwowej nie można wspolczyc, przy tej pod język juz tak. Ale nie wiem ile w tym prawdy, niestety. Ale może to jest przyczyna.
Słyszałam,ze przy luteinie dopochwowej nie można wspolczyc, przy tej pod język juz tak. Ale nie wiem ile w tym prawdy, niestety. Ale może to jest przyczyna.
Możliwe bo jak nam nie pozwolił to pewnie coś w tym jest no to trzeba będzie wytrzymać dla mojej małej kruszynki wszystko :-)
Zmykam dziewczynki do łóżka bo coś mnie dziś brzusio boli poleżę odpocznę trochę dobranoc do jutra :-)
LilithGoth
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,,,sorki dawno mnie nie bylo...brak neta w telefonie.
Ja jestem teraz w szpitalu na podtrzymaniu, cisnienie w dniu przyjecia do szpitala masakra 182/130, teraz unormowane, ciagle kroplowki zastrzyki nospy domiesniowo, tqbletek dziennie to chyba ze 15 lykam, brak tv ja chce do domu, no a z fasolka narazie ok. Zastanawiaja sie co robic dalej jak skurcze nie mina w ciagu jutrzejszego dnia
Ja jestem teraz w szpitalu na podtrzymaniu, cisnienie w dniu przyjecia do szpitala masakra 182/130, teraz unormowane, ciagle kroplowki zastrzyki nospy domiesniowo, tqbletek dziennie to chyba ze 15 lykam, brak tv ja chce do domu, no a z fasolka narazie ok. Zastanawiaja sie co robic dalej jak skurcze nie mina w ciagu jutrzejszego dnia
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Lilith bardzo Ci wspolczuje ja bym umarła ze strachu będziemy czekam na dobre wieści i trzymamy kciuki !