reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja powiedzialam moi rodzicom, ale sie zastanawiam czy dobrze zrobilam. Strasznie sie ciesza, ale tez strasznie przezywaja, bo sie martwia czy tym razem bedzie wszystko ok.

Pampuszek trzymam kciuki za wizyte ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja powiedzialam moi rodzicom, ale sie zastanawiam czy dobrze zrobilam. Strasznie sie ciesza, ale tez strasznie przezywaja, bo sie martwia czy tym razem bedzie wszystko ok.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Natka trzeba być dobrej myśli :)

Poczytałam ile macie lat i trochę się poczułam tu jak dinozaur ;)

Natka nie martw się, ja swoim tez powiedziałam, a mam calkiem niejasna sytuacje. Ale potrzebowałam chyba powiedziec, chociażby po to żeby usłyszeć słowa wsparcia od mamy.

natka i milagros jak powiedziałyście to widocznie tego potrzebowałyście teraz będziecie spokojniejsze:-)wszystko będzie dobrze :tak:

Ja teraz zbieram się do łóżeczka powiem wam że 2 miechy bez seksu i brakuje bardzo mojemu też:-(a lekarz na razie nie wspomniał nic o tym że możemy nie wiem czy sama mam o to go zapytać na wizycie tego 18 jak myślicie?

Bar bra zapytaj, ja swojej pani doktor pytalam, powiedziała mi ze w tak wczesnej ciąży nie ma przeciwskazań. ;)

Ja teraz zbieram się do łóżeczka powiem wam że 2 miechy bez seksu i brakuje bardzo mojemu też:-(a lekarz na razie nie wspomniał nic o tym że możemy nie wiem czy sama mam o to go zapytać na wizycie tego 18 jak myślicie?

Jeśli nie mówił ze nie wolno to ja nie widzę przeciwwskazań - oczywiście delikatnie i z rozwagą - ale można

Hej

Nie nadrobie was niestety, nie dam rady. Dziś mąż usypia Hanie, bo mnie strasznie mdli i ciągle latam do kibelka.

Eviczek 18 piętro wow, ja bym nie dała rady wejść.

Bar moim zdaniem jak gin nic nie mówi o zakazie seksu, to znaczy, że jest zielone światło.

reklama
Do góry