reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja 25 i pierwsze w drodze ;) Mysle, ze optymalny wiek ;)

Milagros nie przejmuj sie tym co inni powiedza. Nikt nie powinien zyc waszym zyciem.

Manka ja tez mowilam, ze bede chciala do PL wrocic. A teraz widze, ze sensu nie ma. Uzbieram kase, wroce i co??? Za wygodnie mi jest w Irlandii.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Eviczek ja bym usiadła na dole i plakala :x w zyciu bym nie weszla na gore.

Natka wiadomo, staram się uwagi wszystkie puszczać bokiem,ale ciężko jest chwilami jak się ciągle slyszy ze wszystko co robimy to tragedia ;)

A co do powrotu dużo ludzi mi mówiło, ze się dorobi i wróci, żadne z nich nie wróciło :-) osobiście jakbym znów miała możliwość bym się spakowala od razu :D

Mi tez wszyscy mowia ze jeszcze zmienie zdanie co do powrotu ale sobie tego nie moge wyobrazic ;) po prostu mi sie tutaj nie podoba :D nic mi sie nie podoba.. co z tego, ze moge sobie kupic rozne ciuszki i *******ki jak ja nie mam gdzie w tym wyjsc :p pol szafy to ubrania z metkami bo nie mam gdzie zalozyc .. nie mam tu takicj znajomych jak w Pl i watpie ze sie ich dorobie :p no nie wiem, zobaczymy co bedzie bo to jeszcze kilka lat takze wszystko sie moze zdarzyc.

Eviczek 18 pietro ? Alleluja ! I dziekuje Ci za te zdjecia, dopiero dzis je zauwazylam :D

Manka ja tez nie mam duzo znajomych tutaj, ale znajomi mi rachunkow nie poplaca, nie pozwola mi zyc na poziomie jak czlowiek... Jezeli brak znajomych ma byc jedynym wyznacznikiem czy mam wracac czy nie to mam gdzies swoich znajomych z Polski...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

natka9p no wiadomo, ze nie chce wrocic do Polski tylko ze wzgledu na znajomych i rodzine :) i wiadomo, ze nie ma co liczyc na pomoc innych, z reszta zawsze trzymala sie zdania 'umiesz liczyc, licz na siebie' i jak do tej pory sie sprawdza :p znajomi, rodzina to tylko ktorys tam powod koleii, dla ktorego chcemy wrocic :)

Ja bardzo tęsknie za rodziną więc taki wyjazd to raczej nie dla mnie zresztą mamy od roku firmę i mam nadzieję że się wszystko jakoś ułoży więc nie ma opcji teraz na wyjazd zresztą za stara już jestem:-p

eviczek ​18p masakra jesteś mega

reklama
Do góry