reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witaj Alla31 ja poprzednia ciążę tez zaczęłam od anginy ropnej i przeziębienia na lekach, a synek urodził się zdrowy :-) na pewno wszystko będzie dobrze, teraz tylko odpoczywaj i wracaj szybko do zdrowia

reklama
alla31 witam ;) i gratuluje ;). Niespodzianka niespodzianka ale poradzisz sobie spokojnie a twoje dzieci beda sie napewno z dzidzi cieszyc.

chrobek na serduszko za wczesniej. dopiero gdzies za 2 tyg bedzie widac.

Ja sie dlatego do 8 tyg nie wybieram na usg. Noe chce sluchac ze tego nie widac, tam tego nie widac i byc odsylana. W 8 juz bedzie wszystko widac i nie bede miala glowy zepsutej.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Dzięki dziewczyny :) Cały czas ciężko mi uwierzyć ;) kiedyś nawet sobie marzyłam że jeszcze może po 30-stce..ta dziewczynka jakby się trafiła ;)
Ja mam o tyle skomplikowaną sytuację,że jestem w trakcie rozwodu ( tatuś moich dzieci po 12 latach małżeństwa postanowił pobawić się w nową rodzinę, a stara go przestała interesowac) no i tak przeżyłam trochę piekła na ziemi, zostałam sama ponad rok temu,poznałam kogoś kto pokochał mnie i moje dzieci no i zaczynam nowe życie..Najgorsze jest to,że jeszcze mój mąż będzie na początku prawnym ojcem ( musi upłynąć 300 dni od rozwodu) co jest dla mnie paranoją :no: przeraża mnie teraz to ciąganie po Sądach, a mój prawie były mąz na pewno nie będzie zachwycony jak się dowie,nawet nie chce wiedzieć co mnie czeka..:szok: Na pewno będzie ciężko, ale wciąż wierzę,ze to maleństwo da mi siłę.

Szczescie w nieszczesciu. Poznalas kogos kto na Ciebie zasluguje ;)

Prawa nie przekroczysz i twoj partner musi to zrozumiec. Wyboru nie masz.

Witam nowe przyszłe mamy.U mnie praca,dzieciaki i tak mijają dni.Moja najstarsza córka wraca z obozu sportowego pojutrze i już nie mogę się doczekać.W weekend powiedzielismy jednym znajomym,reakcja super,wiem,jednak,że reakcje na wielodzietność będą różne...Mówicie już komuś o ciąży?

Ja powiedzialam tylko szefostwu ze wzgledu na to, ze poprzednia ciaze poronilam a ta sie zaczela od plamien. Wiec chuchajac na zimne w razie gdybym musiala wziasc wolne to widzq o co chodzi.

Nikomu innemu nie mowimy do 12 tyh nawet rodzinie. Juz sie raz chwalilismy i przez to pozniej mnie tylko przykrosci spotykaly.

Polecialam do Pl na urlop jakis miesiac temu i sie wszyscy na mnie patrzyli ze brzucha nie mam i sie nie mogli od komentarzy powstrzymac. Bylo mi przykro, ze sie glupio wypytuja a wiec sobie odpuszczam narazie mowienu wszystkim dookola. (btw. byla bym teraz w 30tyg)

Witaj Alla31 ja poprzednia ciążę tez zaczęłam od anginy ropnej i przeziębienia na lekach, a synek urodził się zdrowy :-) na pewno wszystko będzie dobrze, teraz tylko odpoczywaj i wracaj szybko do zdrowia

Dzięki za pocieszenie :) Nie pamiętam już kiedy byłam taka chora. Jednak teraz trzeba bardzo uważać przy tych upalach na zmiany temperatur.

My o pierwszej ciazy powiedzielismy po skonczonym 12 tygodniu. Tak sie balam, ze cos sie moze wydarzyc zlego.. a teraz juz mialabym ochote wykrzyczec calemu swiatu, ze znowu sie udalo :) :)
Do lekarza wybiore sie po skonczonym 8 tygodniu i jesli bedzie juz slychac serduszko to oglosimy wszem i wobec;D

Cześć dziewczyny, może i mnie uda się być marcóweczką:)
Dziś mój termin @, w sobotę (25 dc) robiłam test, wyszły dwie krechy:
25dc.jpg
Wczoraj powtórzyłam, krecha pojawiła się jeszcze szybciej:) Od soboty biorę Duphaston i Acard bo dwa miesiące temu miałam niestety ciążę biochemiczną:(
Mam nadzieję, że tym razem się uda, nie mam żadnych plamień (w poprzedniej były już od 25 dc), trochę pobolewa mnie dziś brzuch jak na @ (oby nie przyszła). Z objawów to powiększone, bolące po bokach piersi (w sumie już od połowy cyklu) i zmęczenie. Wczoraj robiłam betę, ale wyniki dopiero jutro.
Mam już w domku prawie 7-letniego urwisa, który już nie może doczekać się na rodzeństwo:)

Załączniki

• 25dc.jpg
    25dc.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Alla to rzeczywiście nie masz ciekawej sytuacji ale dla dzieci dasz rade,
Sylvi witam i gratuluje coraz nas wiecej

Do góry