reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

U mnie sie uspokoilo ale wczoraj strasznie bolalo.
Dzis skurcze od rana sa ale slabe i nieregularne .Zadnych plamien itp .
Ale po wczorajszych skurczach straszakach i tych bolach w krzyzu przypomnialo mi sie wszystko z poprzednich porodów .Boje sie okrutnie

reklama
U mnie sie tez pojawił bol plecow i brzuch boli niżej, jak na @. W dodatku mam jakis ucisk chyba na nerwy i nogi mnie bolą. Dzisiaj termin ale coś tego nie widze.. Koło południa ktg mam. Ciężko mi już. Ale ja jeszcze Lewusek nie rodziłam więc chociaż nie mam wizji jak Ty ; )

Kurczę u mnie dzisiaj data z om, a mój szkrab ma już 2 tygodnie jak to dobrze urodzić przed terminem :D teraz pewno bym sie stresowała niesamowicie.

Izik hehe. pod warunkiem że jest sie przygotowanym psychicznie te 2 tyg przed
; )
niby po terminie to całkiem normalne, ale tyle z nas się uwinelo przed..

Bursztynek podpowiadają Ci jak karmić?

Cocosh wielkie gratulacje, ale Cię wzięli z zaskoczenia, że się chyba nie zdążyłas zdenerwowac ;) teraz odpoczywaj i dochodz szybko do siebie :*

Balladyna- tak. Ale to niestety kwestia wielkosci moich sutkow i brodawek, ktore mimo wszystko sa maciupenkie i Zuza ciagnac je nie jest w stanie wprowadzic ich glebiej gdzie jest miekko :( ale dzielnie walcze:)

reklama
Do góry