reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

przeklejam lista bo chyba nie wszyscy wlaza jeszcze tam. dziewczyny. :) ale jestem happy. Normalnie to jestem dalej w szoku że już po. Dzisiaj pojechałam sobie na ktg. Później zostawiłam męża w aucie i pobieglam na zakupy. Po powrocie cala ta akcja z krwią. O 17 już jechaliśmy do szpitala. O 21 stwierdzili że mogę zjeść kolację bo nic sie nie dzieje a o 22 jak podlaczyli ktg to sue się okazało ze mała tetno ma co chwilę poniżej 100. W 10 minut podpisanie papierków i nawet siusiu nie dali zrobić tylko zaprowadzili na sale operacyjna. Trzeslam sie jak galareta a cesarka to było dziwne przeżycie. Niby nie boli a czuję jak mi gmeraja w Środku. ChwilKa i juz słyszę płacz Marysi.

Miała zawiazana pepowine wokół nogi na supel także podobno cesarka na bank by była.

Teraz leżę na sali pooperacyjnej i oglądam zdjęcia i filmy które mąż nakręcił jak ja uvierali. Aaa chce corci dotknąć!!!

W ogol e nic nie wiem o cesarce ani jak sie bede czuć ani nic. Byłam pewna sn. Swędzi wszystko. Co teraz będzie się dziać ze mną baby? Na co ma uważać ? Za ile wstane bo chce już? :)

reklama
Cocosh!!!!!! Gratulujemy!!!! Widzisz jak Zuza krotko czekala na Marysie! [emoji7] cala ciaze leb w leb ;) mezczyzni podobni a i my przeciez i olga i ola ;)
Zyczymy Wam duzo zdrowka i energii :) ohhhh!!!! [emoji7]

Przygotuj sie na drgawki:) i jak tylko delikatnie zacznie bolec ciecie od razu pros o tabsy. Nie pozwol by bol sie rozwinal. [emoji7] a kuedy wstaniesz to juz zalezy od poloznych i szpitalnego podejscia :) ja po 6 h juz z fizjoterapeutka cwiczylam

Jeszcze raz gratuluje!!!!

Cocosh wielkie gratulacje! Teraz bedzie wszystko juz super :). Pamietaj,nie podnos glowy tylko na plasko poki jest znieczulenie.bo inaczej bedzue potem bolec. Pic malymi lyczkami chyba bedziesz mogla. Zapytaj.

reklama
Do góry