reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Bar Bra synek szybko nadrobi, nie martw się.
Cocosh kciuki zaciśnięte.
Coldi gratulacje synek śliczny :-)
Laluna 100 lat

Nailie ktg wyszło dobrze, ale jutro jadę na Karową żeby zrobili mi dokładne usg z przepływami, moja lekarka ma jutro dyżur zejdzie na dol i od razu podejmą decyzję co dalej.

reklama
Clodi- gratulacje!!! Dorian przystojniacha! [emoji16]

Cocosh!!!! Trzymamy z Zuzulka, Bartkiem i Koko kciuki z calych sil! [emoji7][emoji8][emoji8] badz dzielna!

La luna-

Czytalam Was ale musialam przerwac bo zaczelam sie smiac a sie nie da!!! Tak jak i kichac czy kaszlec :p

Z Zuza czujemy sie swietnie, choc moje sutki nie maja sie najlepiej :(

Uciekam troszke pospac :)

Bar- z Grzesiem bedzie juz tylko lepiej:)

Ja już po 2 x paracetamol i 1 x ketonal dożylnie, i wreszcie morfinę dostałam wykąpalam sie i idę spać. Rano dopiero Dorianka dostanę

Clodi Gratulacje:)
Cocosh trzymam kciuki za lekki porod!:)

Mnie krzyz cos boli co jakis czas tak zakluje.jutro jade.do miasta,wracam do domu i sprzatam sypialnie.na.blysk:)

Ja już sie wyspałam. Ale mam potrzebę zobaczyć syncia, a muszę do 6:00 czekać :hmm:.

Cocoah jak tam sytuacja. Widze że będziesz następną szczęściają;-) ;). Trzymam &&&&&& za lekki i szczęśliwy poród

Właśnie położna była i podała mi morfinę w brzuch :errr: a ja nic nie mówiłam że chce

Bar całe szczęście że jestem w szpitalu wtedy co Ty, bo przynajmniej o jedzeniu nie piszesz a ja taka głodna jak wilk

reklama
Do góry