Zobaczysz ze urpdzisz lada dzien. Ja teraz sie boje bo mala na niskie przepływy przez to tętno i trzeba będzie kontrolować za kilka tygodni. A ty szczesciaro cala i zdrowa. Do łaZienki maseczki robić i pizze podjadaj póki możesz jeszcze trzymam kciuki za Ciebie
reklama
Bursztynek90
Fanka BB :)
Ej, mi sie cos nie wyswietla czy co? Tak sie malutko dzisiaj tu dzieje?
balladyna
No niestety, ani Manki ani Fanti..
u mnie ktg ze spokojnymi skurczykami, jutro wizyta u gin. Ciekawe, pewnie sie g* dowiem. Mężuniu mi kupił ananasa, bylam na szybkim spacerze, wzielam prysznic i czekam jeszcze na seksik ; ] czyli akcja wywolywanie porodu.
u mnie ktg ze spokojnymi skurczykami, jutro wizyta u gin. Ciekawe, pewnie sie g* dowiem. Mężuniu mi kupił ananasa, bylam na szybkim spacerze, wzielam prysznic i czekam jeszcze na seksik ; ] czyli akcja wywolywanie porodu.
clodi
Cocosh gratulacje , wreszcie doczekałaś sie swojej córeczki
Ja umieram z bólu, coś strasznego. Mały ładnie doi cyca. Dzisiaj na różowo go ubrali dobrz że biedak nie widzi tego
Ja umieram z bólu, coś strasznego. Mały ładnie doi cyca. Dzisiaj na różowo go ubrali dobrz że biedak nie widzi tego
balladyna
hehe ale fote zrob Clodi, jak za pare lat będzie macho strugal pawiana to mu pokażesz ;- )
Cześć dziewczyny! jestem tu nowa za 26 dni mam termin porodu mojego pierwszego dziecka To bedzie chłopak Do tej pory nie wiem jakie mu nadamy imie nie potrafimy z mezem dojsc do kompromisu licze na to ze jak go zobaczymy na swiecie to na ktores sie zdecydujemy
Hej.
Cocosh Gratulacje
No cisza dzisiaj
Ja juz ostatni raz przed porodem jezdzilam do miasta i do firmy bo juz.mi.sie tesknilo hehe,masakra wrocilam
zmeczona jak kon po
westernie myslalam ze juz o
20zasne ale sie przetrzymalam
bo w nocy bym nie spala i prosze bardzo 23 a ja nie spie.mala bardzo mi cisnie na dół brzucha.
Jak zwykle z miasta wrocilam z bodami,spiochami z kaftanikiem,kaftanikiem i spodenkami i polspiochy z falbaneczka tyle tego mam a jak mnie cos urzeknie to musze miec i koniec
Cocosh Gratulacje
No cisza dzisiaj
Ja juz ostatni raz przed porodem jezdzilam do miasta i do firmy bo juz.mi.sie tesknilo hehe,masakra wrocilam
zmeczona jak kon po
westernie myslalam ze juz o
20zasne ale sie przetrzymalam
bo w nocy bym nie spala i prosze bardzo 23 a ja nie spie.mala bardzo mi cisnie na dół brzucha.
Jak zwykle z miasta wrocilam z bodami,spiochami z kaftanikiem,kaftanikiem i spodenkami i polspiochy z falbaneczka tyle tego mam a jak mnie cos urzeknie to musze miec i koniec
reklama