reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Zobaczysz ze urpdzisz lada dzien. Ja teraz sie boje bo mala na niskie przepływy przez to tętno i trzeba będzie kontrolować za kilka tygodni. A ty szczesciaro cala i zdrowa. Do łaZienki maseczki robić i pizze podjadaj póki możesz jeszcze :) trzymam kciuki za Ciebie

reklama
No niestety, ani Manki ani Fanti..
u mnie ktg ze spokojnymi skurczykami, jutro wizyta u gin. Ciekawe, pewnie sie g* dowiem. Mężuniu mi kupił ananasa, bylam na szybkim spacerze, wzielam prysznic i czekam jeszcze na seksik ; ] czyli akcja wywolywanie porodu.

Cocosh gratulacje :) , wreszcie doczekałaś sie swojej córeczki

Ja umieram z bólu, coś strasznego. Mały ładnie doi cyca. Dzisiaj na różowo go ubrali:oo: dobrz że biedak nie widzi tego

Cześć dziewczyny! jestem tu nowa :) za 26 dni mam termin porodu mojego pierwszego dziecka To bedzie chłopak :) Do tej pory nie wiem jakie mu nadamy imie :( nie potrafimy z mezem dojsc do kompromisu licze na to ze jak go zobaczymy na swiecie to na ktores sie zdecydujemy :)

Hej.
Cocosh Gratulacje:)

No cisza dzisiaj:)
Ja juz ostatni raz przed porodem jezdzilam do miasta i do firmy bo juz.mi.sie tesknilo hehe,masakra wrocilam
zmeczona jak kon po
westernie:) myslalam ze juz o
20zasne ale sie przetrzymalam
bo w nocy bym nie spala i prosze bardzo 23 a ja nie spie.mala bardzo mi cisnie na dół brzucha.
Jak zwykle z miasta wrocilam z bodami,spiochami z kaftanikiem,kaftanikiem i spodenkami i polspiochy z falbaneczka:) tyle tego mam a jak mnie cos urzeknie to musze miec i koniec:)

reklama
Do góry