reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

witam sie marcowo - u mnie spadł śnieg yhh.
Bar - jak dobrze ze Twoj mąż sie sprawdza w takim ciężkim czasie : ))) Ale dlaczego nie podają Ci synka to też nie rozumiem : ( nie wyobrażam sobie co musisz przechodzić, ja bym sie też zaplakała. Ale z każdą godziną i dniem się przybliżacie do pełnego szczęścia. Brawa dla mężunia jeszcze raz bo nie o każdym mozna dobre słowo powiedzieć.
Clodi- && !!! :) powodzenia !!

reklama
Volka, ta heparyna jest w ampulkostrzykawkach. Jeśli nie chcesz sama sobie ich podawać możesz poprosić o pielęgniarkę środowiskowa albo sama codziennie przez te kilka dni chodzić do przychodni. Lepiej wziąć cała serię, bo to jest jednak profilaktyka po zabiegu :)

Marcowa wita się w marcu!
&&& Clodi,będzie gut :)
Mnie dziś czeka golenie,wizyta jutro.
Fanti,jak to jakie kółeczko ?
Skoro chcesz się bawić w doktora,to owe kółeczko prawdę Ci powie.Ja tak zapewne jutro dowiem się o wadze mojej kruszyny,ech żadnych konkretów,tylko suche "fakty":)
Miłego dnia
Dziś M rozkłada łóżeczko :-) :):-) :):biggrin2::biggrin2:

Hej.
Clodi kciuki! Powodzenia:)
Bar obys miala dzisiaj Grzesia chociaz chwilke przy sobie:*

Dziewczyny Was tez tak mdli? Mnie od czasu do czasu tak zamdli,ze sie zastanawiam czy to normalne:(

Dzisiaj mialam okropna noc,zasnelam po 4tej o 6 juz wstalam i koniec spania.zgaga mnie tak meczyla pierwszy raz.dzisiaj mnie jakos wszystko boli:( smialam sie do meza rano ze chyba niedlugo wroci do domu z pracy;)

Ona - często mdli przed porodem ponoć : )
ja czekam, mam wrażenie że organizm gotowy do rodzenia tylko brakuje jakiegoś zapalnika, iskry ; )
Chrobek- & żebyście dzisiaj wyszli

reklama
Balladyna,mnie juz pare dni tak nachodzi takie mdlosci,wczoraj mala raczkami i.glowka tak mnie "bila" moze sie szykuje bo dzisiaj mnie dolem.brzuch boli z jej wariacji:)

Do góry