reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dla kobiet w ciazy *spam* Katar ;)

Ja juz po wizyciem. Dzidzi nadrobilo 3 dni roznicy. Wszystko zgodnie z OM. Ma 1.98cm ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
natka super ze malenstwo nadrobilo.
dzwonilam go gina igg oznacz ze przebylam a igm ze teraz chora bym byla.ale i tak mam powtorzyc

natka super ze malenstwo nadrobilo.
dzwonilam go gina igg oznacz ze przebylam a igm ze teraz chora bym byla.ale i tak mam powtorzyc

ja mam 2 kotki i nigdy nie przeszłam tej bakterii i w tej chwili nie jestem nią zarażona więć jest 50/50 uważam więc mam nadzieję że będzie ok
a ty pogadaj ze swoją gin. bo jak masz teraz tokso. to trzeba od razu coś z tym robić

Natka super,duża dzidzia!
Bar Bra to ja mam tak samo.Całe życie z kotami i nie przeszłam jeszcze toxo. Ciekaweczy teraz dostanę na to skierowanie.
Wyniki już mi mąż odebrał i morfo,mocz,glukozę i hiv mam wszystko ok.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za fasolki które na razie okazały sie leniuszkami.

Ja mam dzisiaj katar oprócz bólu gardła, więc zapowiada się weekend pod znakiem przeziębienia.

Też mam dwa koty a nie przechodziłam toxo. Ponoć bardziej prawdopodobne jest przyniesienie tego np na butach a chyba najbardziej zjedzenie nieumytych owoców/warzyw niż zarażenie od własnego kota.

Arusiowa witaj, powodzenia w nadrabianiu :D

Volka Twoje blizniaki to jednojajowe?

Asia, Natka gratulacje

Co do toksoplazmozy to mi gin poeiedzial ze to nie od kotów (chociaz od kocich odchodow tez sie mozna zarazic) ale glownie od surowego mięsa, dlatego po przygotowywaniu mięcha nie oblizujemy palców tylko dokladnie ręce myjemy i to samo po sprzataniu kuwety :D
Juana kuruj się:tak:

reklama
Natka i Asia super wieści :) Natka jaką już masz dużą dzidzie :)

Arusiowa witaj :)

Ja nie przechodziłam toxoplazmozy i szczerze to bardzo się tego boję. Mam nadzieję, że mnie to ominie.

Dziewczyny kurujcie się tym syropem *spam*.

Ja zrobiłam przepyszne leczo na obiad i idę zaraz z synkiem na spacer.

Do góry