reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cześć Mamuśki :)
Jak nie macie nic przeciwko to chętnie dołączę do waszego grona. Termin szykuje mi się około 15 marca. Jestem mamą 3,5 letniego urwisa, trochę wody upłynęło zanim zdecydowałam się na kolejne, ale oto jestem ;)
Pozdrawiam wszystkie ciepło, obiecuję że jak najszybciej postaram się ogarnąć wątek żeby wiedzieć co, kto jak i z kim ;) Bo póki co wpadam tylko jak po ogień zameldować się :-)

witaj i zapraszamy :-)

Arusiowa witaj. Milagros ja zg z om powinnam być już w 10tygodniu ale ze względu na późną owu ciąża jest młodsza o 2 tyg. Ja wierzę że zobaczę serducho i Tobie życzę tego samego. Trzymam mocno kciuki.

reklama
Asia gratulacje :-)

misssoni ​właśnie nie wiem ale póki co mi przeszło więc liczę na to że n ie wróci musiałam wczoraj się lekko przeziębić na spacerku

Do góry