reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A mnie dziś katar strasznie męczy :-(

Ja też dziś mokry nos, ale to pewnie po wczorajszej klimie w aucie.

Zapomniałam przywitać się jeszcze z nowymi mamusiami także: Dziewczyny WITAJCIE! :-)

KubusiowaMama te nasze mamusie to skarby :-). Oby tak te nasze pociechy myślały o nas w przyszłości :-p.
Ja poprzednim razem w ogóle nie mogłam jeździć autem, każdy wyjazd to była katorga :baffled:. Także trzymaj się tam i oby "wypadki" cię ominęły.

reklama
Lapis ty zmien lekarza jak tak Ci gada. Ja bym takiego lekarza wlasnymi rekami udusila. Nawet jezeli tak mysli to nie powinna glosno mowic...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

I tak zrobię po powrocie. Tylko muszę jeszcze pomyśleć na kogo, bo u mnie w grę wchodzi dojazd, kto z młodym posiedzi itp.

LapisLazuli ja też b zmieniła lekarza. On ma podbudowywac pacjentów. Ja mam ciążę wysokiego ryzyka w każdej chwili może być poronienie ( choroba hashimoto czy jakoś tak i nadciśnienie przed pierwszą ciąża ) pierwsza ciąża bez komplikacji z tym związanych. Teraz jak spytałam czy mogę poronic -złapała mnie za dłoń i powiedziała ze nawet mam tak nie myśleć. ! Itp ogólnie podnosi bardzo na duchu. Taki ma być lekarz ☺

Zmykam pierogi mojemu maluchowi ugotować, bo mnie morduje od kilku minut. Na szczęście mam takie domowej roboty zamrożone, z jagódkami, więc tylko odgrzeje w wodzie i gotowe. Ze śmietanką, pycha :laugh2:!

Dziewczyny nie pocieszę Was chyba co do bliźniaków, bo u mnie w rodzinie ani u męża wcale nie było a tu...niespodzianka ;). Także hipotetycznie każda z Was ma szansę :). No i ja też już się nie zdaję na przeczucia co do płci, bo za pierwszym razem miały być do 6 mies.dwie dziewczyny a mam dwóch szatanów :p

Cześć Mamuśki :)
Jak nie macie nic przeciwko to chętnie dołączę do waszego grona. Termin szykuje mi się około 15 marca. Jestem mamą 3,5 letniego urwisa, trochę wody upłynęło zanim zdecydowałam się na kolejne, ale oto jestem ;)
Pozdrawiam wszystkie ciepło, obiecuję że jak najszybciej postaram się ogarnąć wątek żeby wiedzieć co, kto jak i z kim ;) Bo póki co wpadam tylko jak po ogień zameldować się :-)

reklama
LapisLazuli ja też b zmieniła lekarza. On ma podbudowywac pacjentów. Ja mam ciążę wysokiego ryzyka w każdej chwili może być poronienie ( choroba hashimoto czy jakoś tak i nadciśnienie przed pierwszą ciąża ) pierwsza ciąża bez komplikacji z tym związanych. Teraz jak spytałam czy mogę poronic -złapała mnie za dłoń i powiedziała ze nawet mam tak nie myśleć. ! Itp ogólnie podnosi bardzo na duchu. Taki ma być lekarz ☺

mój lekarz jako jedyny powiedział mi że mam małą macicę i może się nie rozciągać razem z maluszkiem i może dojść do poronienia i mam wtedy nie winić siebie bo to tak może być chciał mnie na to przygotować a teraz mówi że trzeba być dobrej myśli i że wszystko idzie w dobrym kierunku a co do macicy to zabraliśmy się za nią od początku więc rokowania są b.dobre :-)

Do góry