reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Milagros skoro jest zarodek to serduszko też się pojawi, na pewno nie ma innej opcji :)

Kamilaasami gratulacje, świetne wieści :)

Sylvi przeważnie od 11-12 tygodnia robią przez brzuch, a wcześniej dowcipnie :)

Natka kciuki za wizytę :)

Mój po porodzie weźmie kilka dni wolnego zobaczymy jeszcze ile tych dni, a tak to do mnie przyjedzie pewnie rodzinka moja pomóc :)

Hej byłam na wynikach toxo 50zl i okazało się ze tylko mój Ginek nie daje na to skierowan. Kciuki za wizyty dzisiejsze. Idę spac normalnie śpię na stojaco

Moj Maz dostanie 2 tyg urlopu jak malenstwo sie urodzi. Potem na miesiac przyleci moja Mama-przy pierwszym Synku tez byla za co jestem Jej przeogromnie wdzieczna.

Milagros bedzie dobrze! Skoro pojawil sie zarodek to i serduszko sie pojawi :) mysl pozytywnie! moja Babcia zawsze powtarza, ze dobre mysli przyciagaja dobre zdarzenia:)

nailie nie dam sie mdlosciom! :) chociaz nie ukrywam, ze strasznie sie boje tej podrozy. Reklamowki i recznik papierowy naszykowane w razie 'wypadku':-D:-D

Hejka

Milagros najważniejsze żebyś się nie denerwowała, fasolce to nie pomoże, dzidzia widać rozwija się w swoim tempie. Szkoda tylko, że nic ci nie przepisała jednak.
A co do plamienia to u mnie jak zajrzała do środka na 1 wizycie to od razu z tekstem, że albo zaczynam właśnie normalną miesiączkę albo zaczynam ronić, mam małe szanse na donoszenie itp., załamana po tej wizycie wyszłam :-(. A tu na przekór wszystkiemu dzidzia jak na razie ma się dobrze.
kamilaasami super wieści po wizycie :laugh2:

Natka ty chyba dzisiaj skan także kciukam mocno za same dobre wieści :-).

Mój mąż też pewnie tylko ze 2 tyg. ze mną posiedzi i wraca do pracy, a my zostaniemy sami. No cóż, wiedziałam na co się decydujemy ;-).

Ja po wczorajszej wizycie jakoś nijako się czuję. Moja gin dziwnie sceptycznie podchodzi do młodej ciąży i raz po raz powtarza mi, że mogę poronić. Jakbym sama takiej wiedzy nie miała :crazy:. Zastanawiam się nad zmianą lekarza, bo to nic przyjemnego jak ci ktoś co rusz podcina skrzydła.

Ale za to mamy pozwolenie na wyjazd także po weekendzie ruszamy nad Bałtyk i niech się dzieje co chce :laugh2:. Będę się zastanawiać po powrocie.

reklama
Lapis ty zmien lekarza jak tak Ci gada. Ja bym takiego lekarza wlasnymi rekami udusila. Nawet jezeli tak mysli to nie powinna glosno mowic...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry