reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witajcie :-) Nailie, nie mam żadnych przeczuc i wole nie 'obstawiac' bo znam historie jak to Mamy przeczuwały, a było zupełnie na odwrót ;-) dlatego wychodzę z założenia żeby lepiej nie mówić najważniejsze żeby było zdrowe . Usg mam dopiero we wtorek mój gin-endo akurat miał 2 tygodniowy urlop ,OM 22 czerwca , 24-25 lipca testy pozytywne po 7 miesiącach starań, zobaczymy nie ciesze się na zapas dopóki nie będzie potwierdzenia :-) Trzymajcie kciuki i ja trzymam za Was wszystkie i wasze dzieciątko :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mój ma swoją firmę i raczej bez jego obecności się nie obejdzie
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
ale od od 7 do 19 robi więc jakoś bedą musieli sobie poradzić bo nie mam zamiaru wszystko robić sama

Trzymamy kciuki marcóweczka2016

No moj max 2 tyg urlopu dodatkowego dostanie na wiecej nie ma co liczyc wiec bede musiala sobie bez niczyjej pomocy radzic :/. Ja tu nawet rodziny nie mam - wszyscy daleko.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Juz jestem po, moj okruszek w ciagu tygodnia urósł tyle ile powinien, dostałam skierowanie na wszystkie badania, i mam pierwszy wydruk z USG, jak mi się uda to wam wkleje :-ptermin sie tylko przesunął z 19 na 26, ale nadal marzec :tak: WIDZIAŁAM SERDUCHO :-D

Natka trzymam kciuki za wizyte.

Czy w 8 tyg. miałyście już USG przez brzuch czy jeszcze nie? Bo już nie pamiętam jak to bylo?

Kamila to super wiesci ;)

Sylvi mi juz w 7 przez brzuch robila. Ja sie upomnialam o docipne, zeby wiecej zobaczyc i dopiero na zadanie zrobila. No dzisiaj to napewo nie bedzie mowy o docipnym (Irlandczycy nie bardzo chca go robic).

Milagros skoro pęcherzyk urósł i pojawił się zarodek, którego nie było to pojawi się i serduszko, innego scenariusza nie zakładamy :tak:

Volka współczuję kolejek, już widzę jak to będzie za kilka miesięcy, setki ludzi i żaden nie widzi wielkiego brzucha ani napisy, że ciężarne mają pierwszeństwo :sorry:

Elisse może te mdłości tylko przejściowe :sorry: Zapisywałam się niecałe 2 tygodnie temu chyba, wtedy jeszcze widocznie nic nie wiedział :baffled:
Natka daj znać jak wizyta ;-) Ciekawe czemu takiego usg nie chcą robić, chyba jest o wiele dokładniejsze

Kamilaasami super, gratuluję serducha :tak:

Sylvi ja w 1 ciąży przez brzuch miałam dopiero w 21 tygodniu, tak to nawet genetyczne było dowcipne

reklama
Nailie oni sa tu przewrazliwieni strasznie. Oni nie chca co 12 tyg robic usg np przez to, ze jak kobieta wczesniej ronila to zaraz pozew szedl do sadu ... taka mentalnosc. Wiec sobie wymyslili system ze do 12 tyg nic nie ruszaja i jak cos to nie ma na kogo zgonic.

Do góry