reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mi dzisiaj bardzo slabo. Z ciekawosci zrobilam dzisiaj test owulacyjny i jednak moga pokazywac ciaze ;))

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Witam.
Cieżko chyba dla wiekszosci weekend, ale dobrze, że nie musimy męczyć sie z brzuchami w upał:) Ja na wizycie byłam tydz temu ale nie było mojego więc poszłam do jakiegos innego, facet przyjął mnie o 20:45 znudzony życiem, nie wróce do niego;/ Tyle że powtierdził ciąże, serduszka nie było widać jeszcze.
Kawa też mi nie idzie, choć uwielbiam...

Ostatnia edycja:
U mnie upalow nie ma wiec sie nie musze meczyc. Zle sie czuje dzisiaj, slabo strasznie, leze caly dzien. Jajniki mnie bola ; (

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

chrobek to fajnie teraz odpoczywamy we dwoje bo ja też :)
Ja jutro do lekarza i mam nadzieje że serduszko będzie można usłyszeć byłoby fajnie :)

Witajcie dziewczyny :) Chciałabym do was dołączyć. Według OM mój termin przypada na 4 marca.
O ciąży wiem już od 10 dni kiedy to test pokazał od razu dwie grube kreski ( to chyba trwało kilka sekund ;). W środę byłam na USG, ale lekarz nie znalazł pęcherzyka ciążowego i kazał przyjśc za tydzień, dziś zrobiłam Betę HCG i potwierdziła 6 tc.
Troszkę was już podczytywałam,ale za nim się ujawniłam musiałam najpierw trochę zderzyć się z tą informacją, bo w przeciwieństwie do was u mnie ciąża jest zupełnie nie planowana, zaszłam w nią mimo zabezpieczenia...Mam 31 lat i jestem już mamą dwóch chłopców w wieku 13 i 8 lat i generalnie już nie miałam w planach rozmnażania :szok:no ale cóż los zadecydował inaczej i mimo,że mam teraz bardzo nieustabilizowane życie i pewnie czeka mnie dużo stresu, to zaczynam się powoli oswajać i wierzę,że wszystko się jakoś ułoży :)
Ale boję się okropnie i nie wiem jak chłopcy zaakceptują fakt nowego członka rodziny ;)

Ze zlych informacji niestety ciąże rozpoczęłam chorobą, a dokładnie anginą ropną i te upały plus gorączka to jakiś koszmar:-(Dziś dostałam Antybiotyk-
Duomox bo inaczej się nie dało..mam nadzieję,że bedzię wszystko dobrze.

chrobek to fajnie teraz odpoczywamy we dwoje bo ja też :)
Ja jutro do lekarza i mam nadzieje że serduszko będzie można usłyszeć byłoby fajnie :)

Jeśli twój suwaczek pokazuje dobrze i jesteś w 4 tc to serduszka raczej widać nie będzie...

Witajcie dziewczyny :) Chciałabym do was dołączyć. Według OM mój termin przypada na 4 marca.
O ciąży wiem już od 10 dni kiedy to test pokazał od razu dwie grube kreski ( to chyba trwało kilka sekund ;). W środę byłam na USG, ale lekarz nie znalazł pęcherzyka ciążowego i kazał przyjśc za tydzień, dziś zrobiłam Betę HCG i potwierdziła 6 tc.
Troszkę was już podczytywałam,ale za nim się ujawniłam musiałam najpierw trochę zderzyć się z tą informacją, bo w przeciwieństwie do was u mnie ciąża jest zupełnie nie planowana, zaszłam w nią mimo zabezpieczenia...Mam 31 lat i jestem już mamą dwóch chłopców w wieku 13 i 8 lat i generalnie już nie miałam w planach rozmnażania :szok:no ale cóż los zadecydował inaczej i mimo,że mam teraz bardzo nieustabilizowane życie i pewnie czeka mnie dużo stresu, to zaczynam się powoli oswajać i wierzę,że wszystko się jakoś ułoży :)
Ale boję się okropnie i nie wiem jak chłopcy zaakceptują fakt nowego członka rodziny ;)

Ze zlych informacji niestety ciąże rozpoczęłam chorobą, a dokładnie anginą ropną i te upały plus gorączka to jakiś koszmar:-(Dziś dostałam Antybiotyk-
Duomox bo inaczej się nie dało..mam nadzieję,że bedzię wszystko dobrze.

Trzymam mocno kciuki, i współczuję choroby. Też byłam chora, ale obeszło się bez antybiotyku. Fajnie, masz już chłopców odchowanych, na pewno się będą cieszyć :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Alla :-) no to niespodzianka życiowa, bardzo fajnie że pozytywnie do niej podchodzisz, chlopaki powinni pomagać duzo w domu w takiej sytuacji.
Kate wspolczuje takiej wizyty :-/// moj sie dziwi ze chce prowadzic ciążę u prywatnego lek,ale ja przez to licze ze chociaz mi czas poświęci.

Do góry