reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mi dzisiaj bardzo slabo. Z ciekawosci zrobilam dzisiaj test owulacyjny i jednak moga pokazywac ciaze ;))

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Witam.
Cieżko chyba dla wiekszosci weekend, ale dobrze, że nie musimy męczyć sie z brzuchami w upał:) Ja na wizycie byłam tydz temu ale nie było mojego więc poszłam do jakiegos innego, facet przyjął mnie o 20:45 znudzony życiem, nie wróce do niego;/ Tyle że powtierdził ciąże, serduszka nie było widać jeszcze.
Kawa też mi nie idzie, choć uwielbiam...

Ostatnia edycja:
U mnie upalow nie ma wiec sie nie musze meczyc. Zle sie czuje dzisiaj, slabo strasznie, leze caly dzien. Jajniki mnie bola ; (

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

chrobek to fajnie teraz odpoczywamy we dwoje bo ja też :)
Ja jutro do lekarza i mam nadzieje że serduszko będzie można usłyszeć byłoby fajnie :)

Witajcie dziewczyny :) Chciałabym do was dołączyć. Według OM mój termin przypada na 4 marca.
O ciąży wiem już od 10 dni kiedy to test pokazał od razu dwie grube kreski ( to chyba trwało kilka sekund ;). W środę byłam na USG, ale lekarz nie znalazł pęcherzyka ciążowego i kazał przyjśc za tydzień, dziś zrobiłam Betę HCG i potwierdziła 6 tc.
Troszkę was już podczytywałam,ale za nim się ujawniłam musiałam najpierw trochę zderzyć się z tą informacją, bo w przeciwieństwie do was u mnie ciąża jest zupełnie nie planowana, zaszłam w nią mimo zabezpieczenia...Mam 31 lat i jestem już mamą dwóch chłopców w wieku 13 i 8 lat i generalnie już nie miałam w planach rozmnażania :szok:no ale cóż los zadecydował inaczej i mimo,że mam teraz bardzo nieustabilizowane życie i pewnie czeka mnie dużo stresu, to zaczynam się powoli oswajać i wierzę,że wszystko się jakoś ułoży :)
Ale boję się okropnie i nie wiem jak chłopcy zaakceptują fakt nowego członka rodziny ;)

Ze zlych informacji niestety ciąże rozpoczęłam chorobą, a dokładnie anginą ropną i te upały plus gorączka to jakiś koszmar:-(Dziś dostałam Antybiotyk-
Duomox bo inaczej się nie dało..mam nadzieję,że bedzię wszystko dobrze.

chrobek to fajnie teraz odpoczywamy we dwoje bo ja też :)
Ja jutro do lekarza i mam nadzieje że serduszko będzie można usłyszeć byłoby fajnie :)

Jeśli twój suwaczek pokazuje dobrze i jesteś w 4 tc to serduszka raczej widać nie będzie...

Witajcie dziewczyny :) Chciałabym do was dołączyć. Według OM mój termin przypada na 4 marca.
O ciąży wiem już od 10 dni kiedy to test pokazał od razu dwie grube kreski ( to chyba trwało kilka sekund ;). W środę byłam na USG, ale lekarz nie znalazł pęcherzyka ciążowego i kazał przyjśc za tydzień, dziś zrobiłam Betę HCG i potwierdziła 6 tc.
Troszkę was już podczytywałam,ale za nim się ujawniłam musiałam najpierw trochę zderzyć się z tą informacją, bo w przeciwieństwie do was u mnie ciąża jest zupełnie nie planowana, zaszłam w nią mimo zabezpieczenia...Mam 31 lat i jestem już mamą dwóch chłopców w wieku 13 i 8 lat i generalnie już nie miałam w planach rozmnażania :szok:no ale cóż los zadecydował inaczej i mimo,że mam teraz bardzo nieustabilizowane życie i pewnie czeka mnie dużo stresu, to zaczynam się powoli oswajać i wierzę,że wszystko się jakoś ułoży :)
Ale boję się okropnie i nie wiem jak chłopcy zaakceptują fakt nowego członka rodziny ;)

Ze zlych informacji niestety ciąże rozpoczęłam chorobą, a dokładnie anginą ropną i te upały plus gorączka to jakiś koszmar:-(Dziś dostałam Antybiotyk-
Duomox bo inaczej się nie dało..mam nadzieję,że bedzię wszystko dobrze.

Trzymam mocno kciuki, i współczuję choroby. Też byłam chora, ale obeszło się bez antybiotyku. Fajnie, masz już chłopców odchowanych, na pewno się będą cieszyć :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Alla :-) no to niespodzianka życiowa, bardzo fajnie że pozytywnie do niej podchodzisz, chlopaki powinni pomagać duzo w domu w takiej sytuacji.
Kate wspolczuje takiej wizyty :-/// moj sie dziwi ze chce prowadzic ciążę u prywatnego lek,ale ja przez to licze ze chociaz mi czas poświęci.

Do góry