reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Pęcherzyk 16mm, cialko zolte 8 a zarodek 2-3 wiec sam pęcherzyk urósł jeszcze raz taki, a cialko zolte miało wtedy 2.8mm, zarodka nie bylo. Na podtrzymanie nic nie dostałam, bo nie ma tętna wiec wg mojej pani doktor nie ma czego potrzymywac+nie ma śladu rannego plamienia. Jesli za tydzień dalej nic nie zobaczy pójdę do innego lekarza i zobaczymy co on powie.

reklama
Nailie nie wiem który tydzień byl ostatnio, bo Pani doktor nie mowila, powiedziała tylko ze jest młodsza ciąża ale ze może nadrobić. I wydaje mi się ze wtedy bylo robione na gorszym sprzęcie. Bo byl problem ze znalezieniem ciałka zoltego o wymiarze 2.8 a dzis zarodek 2-3mm widoczny ladnie.

Hej

Lilith jaką już dużą masz fasolke. Na kiedy masz termin?

Edit super, że wizyta udana.

Nailie kurcze w kulki sobie lecą w tej przychodni.

Kamilaasami ale Twój ma poczucie humoru hehe.

Volka też bym chciała by mnie mdłości już opuściły i to wieczne zmęczenie.

Mam dwa terminy z miesiaczki 3 marzec, z usg 27 luty

Milagros- jeszcze wszystko może się ułożyć. Trzymam mocno kciuki!
Ja dzisiaj od rana załatwiałam ze zwolnieniem i badania krwi. Naczekałam się w cholere, bo okazało się, że w jednym laboratorium musiałabym płacić, bo nie mają umowy z przychodnią to pojechałam do innego i tak kilometrowa kolejka. Ale już po wszystkim. Jutro odbieram wyniki i we wtorek na wizytę :).

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, dobrze jest miec kogoś kto wierzy ze wszystko będzie dobrze. Dziękuję Wam :)
Tymczasem idę sie zdrzemnąć, srednio w nocy spalam ze stresu.

milagros ja pamietam ze w pierwszej ciazy tez miałam jakieś krwawienia bo miałam krwiaka jakiegoś ale się wchłonął, więc głowa do góry :) moze to byc tez standardowe plamienie w ciąży - nie raz sie zdaza ze jest i krawienie i laski mysla ze to okres a tu niespodzianka :)

Milagros24 może miałaś później owulację i ciąża jest po prostu młodsza? Skoro zarodek się pojawił, to nie jest źle. Trzeba być dobrej myśli.

Edit1989 ja chyba też na wieźć o bliźniakach musiałabym skorzystać z jakiejś pomocy ;) Super, że wszystko w porządku :) Ciekawe na kiedy mi termin wyznaczy ginekolog.

izik89 ja zacznę wybierać imię jak będę znać płeć :) To już za tydzień wizyta. Ja muszę czekać do 13 sierpnia na pierwszą.

natka90 ja mam termin porodu wyznaczony dwa dni przed moimi urodzinami :D może będzie podwójny prezent. Powodzenia na wizycie.

nailie pecha masz okropnego. Też bym się zestresowała. Wcześniej nie wiedział, że bierze urlop? Dobrze, że w miarę szybko masz przełożoną tą wizytę. Udanego wypoczynku.

marcóweczka 2016 witaj :)

Juana@
dużo witaminy C, może samo przejdzie?

aliszia zazdroszczę braku objawów :)

PannaMyszka we wcześniejszej ciąży miałaś cukrzycę? Może uda się jednak bez.

kamilasami trzymam kciuki, by wszystko było ok.

ironia mój na pewno 2 miesiące po porodzie nie będzie. Najwyżej miesiąc.

volka jak ja nie lubię czegoś takiego. To się najeździłaś.

A mnie dziś rano dopadły pierwsze poranne mdłości. W dodatku czuję się jak po 4 piwach. Coś czuję, że zaczyna się najgorsze.

reklama
Milagros 3mam kciuki, zeby wszystko bylo ok. Nie mozesz isc do jeszcze jednego lekarza, aby sie upewnic?? Tym bardziej? ze to 2 tyg roznicy :/

Ironia moj ze mna napewno zostanie po porodzie przez jakis czas, ale ile to sie okaze.

Ja mam dzisiaj wizyte o 12.30

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

kciuki za wizytę :-)

Do góry