reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Pęcherzyk 16mm, cialko zolte 8 a zarodek 2-3 wiec sam pęcherzyk urósł jeszcze raz taki, a cialko zolte miało wtedy 2.8mm, zarodka nie bylo. Na podtrzymanie nic nie dostałam, bo nie ma tętna wiec wg mojej pani doktor nie ma czego potrzymywac+nie ma śladu rannego plamienia. Jesli za tydzień dalej nic nie zobaczy pójdę do innego lekarza i zobaczymy co on powie.

reklama
Nailie nie wiem który tydzień byl ostatnio, bo Pani doktor nie mowila, powiedziała tylko ze jest młodsza ciąża ale ze może nadrobić. I wydaje mi się ze wtedy bylo robione na gorszym sprzęcie. Bo byl problem ze znalezieniem ciałka zoltego o wymiarze 2.8 a dzis zarodek 2-3mm widoczny ladnie.

Hej

Lilith jaką już dużą masz fasolke. Na kiedy masz termin?

Edit super, że wizyta udana.

Nailie kurcze w kulki sobie lecą w tej przychodni.

Kamilaasami ale Twój ma poczucie humoru hehe.

Volka też bym chciała by mnie mdłości już opuściły i to wieczne zmęczenie.

Mam dwa terminy z miesiaczki 3 marzec, z usg 27 luty

Milagros- jeszcze wszystko może się ułożyć. Trzymam mocno kciuki!
Ja dzisiaj od rana załatwiałam ze zwolnieniem i badania krwi. Naczekałam się w cholere, bo okazało się, że w jednym laboratorium musiałabym płacić, bo nie mają umowy z przychodnią to pojechałam do innego i tak kilometrowa kolejka. Ale już po wszystkim. Jutro odbieram wyniki i we wtorek na wizytę :).

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, dobrze jest miec kogoś kto wierzy ze wszystko będzie dobrze. Dziękuję Wam :)
Tymczasem idę sie zdrzemnąć, srednio w nocy spalam ze stresu.

milagros ja pamietam ze w pierwszej ciazy tez miałam jakieś krwawienia bo miałam krwiaka jakiegoś ale się wchłonął, więc głowa do góry :) moze to byc tez standardowe plamienie w ciąży - nie raz sie zdaza ze jest i krawienie i laski mysla ze to okres a tu niespodzianka :)

Milagros24 może miałaś później owulację i ciąża jest po prostu młodsza? Skoro zarodek się pojawił, to nie jest źle. Trzeba być dobrej myśli.

Edit1989 ja chyba też na wieźć o bliźniakach musiałabym skorzystać z jakiejś pomocy ;) Super, że wszystko w porządku :) Ciekawe na kiedy mi termin wyznaczy ginekolog.

izik89 ja zacznę wybierać imię jak będę znać płeć :) To już za tydzień wizyta. Ja muszę czekać do 13 sierpnia na pierwszą.

natka90 ja mam termin porodu wyznaczony dwa dni przed moimi urodzinami :D może będzie podwójny prezent. Powodzenia na wizycie.

nailie pecha masz okropnego. Też bym się zestresowała. Wcześniej nie wiedział, że bierze urlop? Dobrze, że w miarę szybko masz przełożoną tą wizytę. Udanego wypoczynku.

marcóweczka 2016 witaj :)

Juana@
dużo witaminy C, może samo przejdzie?

aliszia zazdroszczę braku objawów :)

PannaMyszka we wcześniejszej ciąży miałaś cukrzycę? Może uda się jednak bez.

kamilasami trzymam kciuki, by wszystko było ok.

ironia mój na pewno 2 miesiące po porodzie nie będzie. Najwyżej miesiąc.

volka jak ja nie lubię czegoś takiego. To się najeździłaś.

A mnie dziś rano dopadły pierwsze poranne mdłości. W dodatku czuję się jak po 4 piwach. Coś czuję, że zaczyna się najgorsze.

reklama
Milagros 3mam kciuki, zeby wszystko bylo ok. Nie mozesz isc do jeszcze jednego lekarza, aby sie upewnic?? Tym bardziej? ze to 2 tyg roznicy :/

Ironia moj ze mna napewno zostanie po porodzie przez jakis czas, ale ile to sie okaze.

Ja mam dzisiaj wizyte o 12.30

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

kciuki za wizytę :-)

Do góry