reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Już dziś mi lepiej, już was nadrabiam ;-) zapisano mnie na 4.08, na wtorek. Mogłabym się zapisać do innej przychodni, ale ta co jest u mnie na osiedlu to jakaś porażka po całej linii, więc dojeżdżam do tamtej, w poprzedniej ciąży byłam zadowolona, ale pierwszą wizytę miałam w styczniu, jeszcze było dużo miejsc i chyba ze 2 dni czekałam na wizytę, nie wiem co się teraz stało :zawstydzona/y: Pójście prywatnie na tą chwilę nie wchodzi u mnie w grę.
Dziś jedziemy na mazury na weekend, to trochę się odstresujemy, mam nadzieję że będzie pogoda, bo córcia chyba oszaleje jak do wody nie wejdzie :sorry:

Lilith ojej strasznie szybko Ci się szyjka skróciła, dali Ci jakieś leki na to?

Kubusiowa powodzenia w podróży :tak: Nie daj się mdłościom ;-)

Asia1989 witaj, z taką obstawą lekami na pewno wszystko dobrze się skończy :tak:

Elisse witaj :tak:

Edit super że wszystko ok ;-) U mnie bliźnięta były od strony mojego pradziadka, a u P babcia była jedną z bliźniaczek, także kto wie :sorry: To byłby jakiś kosmos dla mnie, jeszcze jakby mi się trafiły takie żywiołowe jak moja mała to chyba bym jechała z tobą do tego psychiatry

Fruzka pewnie to był szok dowiedzieć się w 6 miesiącu że będzie dziecko gratis :-D Chociaż przypomina mi się historia znajomej mojego ojca, gdzie do końca była pewna że będzie mieć 1 dziecko, urodziła już jedno, wszyscy szczęśliwi i tylko słyszą tekst lekarza "teraz rodzimy drugiego", no ale to inne czasy były :rofl2:

Marcoweczka witaj, masz jakieś przeczucia co do płci? ;-)

Aliszia ja też bez objawów, tylko czekam aż znienacka się pojawią :ninja2:

Milagros, Kamilaasami &&, dajcie znać jak wizyty

Ja nie mam dobrych wieści. Tętna dalej nie ma. Wychodzi z usg ze ciaza ma 5tyg. Wiec nie wróży to za dobrze... Za tydzień idę na kolejna wizyte... Plakac mi sie normalnie chce.

milagros to jeszcze o niczym nie swiadczy moze ow sie przesuneła i dlatego ciąża jest młodsza? a co lekarz mówił jakie są szanse?

dziewczny a jak z tatusiami czy po porodzie zostają w domu? moj najchętniej by został na cały rok ale ma na głowie stowarzyszenie bez niego nie dadza rady więc wstepnie zadeklarował że min 2 miesiące chce być z nami :) żebym mogła w spokoju pracować bez zbędnych przerw w fiemie :)
już sie smiałam że po prostu na czas porodu ustawie sobie na mailu out of office :laugh2::laugh2:

Powiedziała, ze szanse sa 50/50. I to juz kwestia natury, zbadala mnie tez na fotelu apropo plemienia, ale powiedziała ze szyjka jest czysta. I albo rzeczywiście owulacja sie przesunela, albo po prostu ciaza jest za slaba i się nie utrzyma.

Milagros spokojnie, może maluch jeszcze ruszy, dostałaś coś na podtrzymanie? W poprzednim usg który tydzień/ dzień było widać? Ja tam wierzę że Twój kropek to leniuszek i jeszcze wszystko będzie dobrze :tak:

Ironia mój na szczęście ma taką pracę że będzie z nami praktycznie cały czas, teraz też z małą siedzi ;-) No chyba że projekt jaki realizuje się na tyle rozwinie, że będzie go mniej w domu, ale na początku na pewno go nie puszczę, na pewno przez pierwszy miesiąc tak łatwo sobie nie wyjdzie :sorry:

A ja mam problem... Naszło mnie na grochówkę której nie lubię :confused: I co tu zrobić :szok:

Milagros 3mam kciuki, zeby wszystko bylo ok. Nie mozesz isc do jeszcze jednego lekarza, aby sie upewnic?? Tym bardziej? ze to 2 tyg roznicy :/

Ironia moj ze mna napewno zostanie po porodzie przez jakis czas, ale ile to sie okaze.

Ja mam dzisiaj wizyte o 12.30

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros nie denerwuj się . Myśl pozytywnie .. dotykaj sobie brzuszka i mów do niego aby dzidzią się ocknela i rosła. Moja koleżanka tez tak miała, że nie było długo serduszka i ciąża do tyłu o trzy tygodnie według usg. A potem było dobrze. Jesteśmy z Tobą.!

Do góry