reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar bra KS w 42tyg. Wazylam 2750 więc pewnie zblizeniowo moja waga by była do twojej :D kruszyno xD

Idę z moim na wieczorny obchód wsi haha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Chrobek nie wydaje mi się by miało to czemus zaszkodzić. Także spokojnie :)

Bar czapki nie bardzo potrafię sobie na wyróżnienie wyobrazić ;)

Ja jestem coraz bardziej przerażona tym co mnie czeka. Normalnie panika mnie zżera. Dziś nawet patrząc na dzieci małe na widowni myślałam czy Ci ludzie świadomie się decydowali na ból porodów? Czy całkiem ich pogieło. Miałam wrażenie że ze współczuciem patrzą na innych. Całkiem mi się już w głowie przewraca. Coś czuję że będą problemy ze mną jak tak dalej pójdzie. Ciśnienie chyba mnie wykończy

Chrobek 30-50 sek to juz raczej dlugie skurcze.. wiec szykuj sie Kochana;D Czopek pewnie nie zaszkodzi. Ale czy podziala tak szybko? A u Was w szpitalu nie robia lewatywy?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kubusiowamama robią na życzenie lewatywe, ale ja bym nie chciała.
Ale już po problemie, czopek wzięłam i czuję że muszę na kibelek po 10 min i już po sprawie :)

reklama
Mnie ze stresu na pewno przed porodem będzie gonić :-)

A co do wagi to ja wazylam 2100 g i 52 cm mialam.a tylko tydzień przed terminem byłam.

Ja jak mam skurcze to tez po 60 s i wiecej...

Do góry