reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Chrobek myślę że czopek spokojnie możesz wziąć, tylko jak Kubusiowa pisze myślisz że zadziała od razu?

Fanti dałaś radę raz to dasz i drugi :) Mi chyba ostatnio jakoś wyluzowało wszystko i stwierdziłam że nawet jakbym miała mieć taki długi poród jak przy Hani to nie boję się bólu.

Dzisiaj oglądałam jakiś program gdzie ginekolog opowiadał o porodach i stwierdził że drugi poród trwa ok 3/4 tego co pierwszy.

reklama
Łaski bolało mnie teraz mocno podbrzusze blisko spojenia potem przestało teraz znowu trwało chwilę i znów jest ok to mogą być skurcze? Mam to liczyć?

reklama
Ale znowu miałam ten ból trwał chwilę ale był straszny nie mogłam się podnieść z krzesła :( chyba Grześ bardzo na szyję napiera :(

Do góry