reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko, jak z krwawieniem? Dużo masz tych odchodów? Nic nie przystawiło? Nie boli Cie brzuch? Sprawdź sobie temperaturę ciała i daj znać, będziemy stawiać diagnozę :D

Balladyna, dokladnie !! Ja sie jeszcze bede bujac i bujac z tym brzucholem :p

Manka, jaki miesiąc?! Lekko ponad trzy tygodnie!
Ja już jestem przerażona! Raz ze porodem, dwa tym czy sobie dam radę. Jak na ironię, będąc pielęgniarką niezbyt umiem zajmować sie maleńkimi dziećmi, nie potrafię nawiązać kontaktu z tymi starszymi, dużo lepiej mi idzie z dorosłymi ludźmi.. Boje sie ze instynkt macierzyński sie nie aktywuje :(

Serduszko ślę ci buziaczki i uściski kochana :* zrób sobie badania ale myślę że pod cie wykończyć nawał mleka stres

Grześ mi też szaleje od 30 min w brzuszku
Ja dziś nic nie gotowalam bo mieliśmy z wczoraj a na jutro idziemy do teściów na obiad więc gotowanie dopiero w poniedziałek :)

Mój brat ma 6 urodziny ciekawe czy będę z brzuszkiem czy z Grzesiem hehe :p

Volka spokojnie odpoczywaj dane do uzupełnienia są mało ważne teraz :)

Wiecie co dziewczyny moja położna się śmiała na zajęciach ze kobieta ciazy nie powinna nikomu mówić terminu porodu :D bo jak zbliża się termin a niedaj Boże jest po to potrafia wydzwaniac codziennie ,a to juz',bierze Cię co' itp. A to jest takie wkurw*** :D
Już ostatnio powiedziałam ze jak urodze to na pewno będą wiedziec!!
A mój ma zakaz pisania komu kolwiek jak pojedziemy na porodowke bo jak usłyszę że dzwoni jego telefon to poleci za okno :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, którym ZUS wypłaca teraz zasiłek chorobowy.
Do kiedy macie kasę na koncie z ZUSu? Długo się czeka? Sa problemy? Bo ja dostanę teraz po raz pierwszy moja wypłatę z zusu, wiec nie mam pojęcia kiedy sie jej mogę spodziewać a nie ukrywam, ze mając prawie puste mieszkanie czekające na umeblowanie, pieniądze bardzo by mi się przydały :D

Kustronka no w sumie tak :D A moze jak dziecie bedzie laskawe i gotowe to wyjdzie wczesniej :p
Ja juz sie nie moge doczekac

Kustronka, ja też piguła i nawet chwilkę na patologii noworodka pracowałam na zastępstwo, a i tak się boję jak cholera :D
Nawet się ostatnio zastanawiałam czy nie przełożyć tej planowej cesarki o ile się nic wcześniej nie zacznie bo tak się boję, że będę tam całkiem sama przez ten zakaz odwiedzin i swojej reakcji się boję strasznie jak Go zobaczę i dotrze do mnie wszystko... Wolałabym, żeby Kamil był ze mną wtedy, na pewno łatwiej bym przez to przeszła. .. W poniedziałek będę o tym rozmawiać z moim ginem. I nie wiem czy na sali też bym nie chciała być sama w takim wypadku bo boję się reakcji innych mam, głupiego gadania i że będą myślały, że to ja coś zrobiłam i dlatego tak się stało. ..

reklama
Do góry