reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

MlodaMama ja robie wszystko przez cala ciaze, dzialam na pelnych obrotach a synek jak siedzial w brzuchu tak siedzi:p wiec nie wierze ani w seks, ani w schody, ani w mycie okien:p

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ale dostalismy dzis energii. Wysprzatalismy cale mieszkanie normalnie sie blyszczy, az milo teraz w nim siedziec :D A maly teraz taki aktywny w brzuchu, zaraz wyskoczy :p

Wszystkie sprzątaja gotuja.... No prócz Volki która urodziła ...
A ja nie daje rady zrobic nic konkretnego. Słaba jestem okropnie.
Mąż i starsi chłopcy chcieli pizze na obiad to im zamówiłam, ja zjem pierogi. Posprzątał mi mąż. Alexa przebiera mąż... Mi zostało karmienie odciąganie nawału i tulenie starszaków...
I wiecie co źle mi z tym stanem okropnie, tak sie szybko mecze Mąż mówi że źle wyglądam, biała jestem jak ściana...

Volka kochana silna kobietko ogromne gratulacje!!!! Dochodźcie szybciutko do siebie.

Młoda, Bar plan Fanti co do urodzonych marcowych dzieci w lutym już i tak poległ... było 7 miejsc a już tyle mamy rozpakowanych marcówek.. Także śmiało śmiało...
Jedynie Sarna narazie przeterminowana... swoje droga ciekawe kiedy Cie weźmie... a próbowałaś ten olej rycynowy? Coś wcześniej było pisane na jego temat i nawet jakies przepisy były z tego co pamietam....

Co do czapeczek na wyjście ja miałam białą akurat ale nikt nie zwraca na to uwagi... pewnie kolejny zabobon...

Serduszko- z Ciebie schodzą stresy teraz, organizm w dodatku po porodzie - kiedyś musi sobie "zastrajkować". Odpoczywaj.
Sarna - my na 99% na Janka czekamy.

a ja sobie wyobrazam jak sie muszą irytować dziewczyny z terminem za miesiąc ;) jak nas czytają. a im tyle zostalo.

Sarna nie dołuj się :( czekamy na wieści o wynikach, może lepiej już zadzwoń, będziesz spokojniejsza? Trzymam kciuki, żeby było ok &&& :)
Serduszko bidulko, a jak z krwią? Dużo leci? Może to przez ten nawał tak się źle czujesz?

reklama
Do góry