reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

U nas wczoraj była położna i mała waży już 2880 g czyli od wyjścia ze szpitala wróciła do wagi urodzeniowej.
Dzisiaj czekają nas odwiedziny teściów, Iga chyba czuje bo jakas niespokojna jest.

reklama
Dzieki dziewczyny. Chcialam dodac zdjecie z malutkim ale cos nie moge wgrac. Zacxyna puszczac znieczulenie. Juz poprosilam o ketonal i jest ciut lepiej. Bar Bra nie wiem dokl.o ktorej sie urodzil. Zapomnialam spytac z tego wszystkiego ;) 52 cm i 9 pkt

Volka gratulacje.
Mi tez sie cos snilo ale nie pamietam co dokładnie, jedynie wiem ze Milenka na swiecie juz byla i ja przebieralam czy cos, a taka grzeczna byla :-)

Ja zdarzylam pomidorowa ugotowac bo ogorkowa zjedzona, ogarnąć kuchnię, drugie pranie mi sie pierze, jedno powiesilam, teraz makaron do spaghetti gotuje, sos z wczoraj zostal.i jeszcze galaretke z 2 paczkow zrobilam i bita smietane :-)

Ja ogladam epoke lodowcowa i probuje sie zmobilizowac zeby jeszcze odkurzyc i podlogi pomyc ale jakoś nie wiem...nie chce mi się :D

Bar - Widzisz to mamy tak samo :D bo identycznie moje wnętrze wygląda jak twoje :D tyle ze ja robię wszystko już od 3 tygodni

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Volka gratulacje!! Dzielna jestes strasznie!:)

Cocosh ja tez juz chce:/ niby do terminu jeszcze 13 dni, ale ja juz bym chciala miec malego po drugiej stronie brzucha..

U mnie tez sie zaczelo "urodzilas juz?" ... nawet moja Mama... rano dzwonila a ja nie mialam telefonu przy sobie, wiec nie odebralam. To od razu byl telefon do Michala z pytaniem czy na porodowce jestesmy... ja nie wiem co to bedzie jak sie do terminu zblizymy.... chyba sie telefonu pozbede na ten czas:p

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Balladyba a my za bardzo nie znamy Arturow. Więc zobaczymy co nas czeka. A Wy jakue imie wybraliście??
Volka Ty hestes uzalezniona od nas kilka godzin po a Ty na forum. Trzymaj sie kochana. Najgorsza pierwsza noc.

Do góry