reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja miałam białą, wydaje mi się taka uniwersalna. Jeszcze mam beżowa w kropki.Ale to chyba nie ma znaczenia w jakiej dziecko wychodzi.
volka- gratki :)

Volka gratulacje :*** !!

Mi się snila ta moja porodowka ze szpitala!!!
Już l ezalam na tym łóżku i polozna kazala mi się przespać jeszcze jak skurczy nie mam mój siedział na krzeselku koło mnie obudziłam się i on mi mówi ze już miałam jedną kroplowke z oxy i jak się czuje... a ja ze normalnie :D za chwilę znowu lekarka przyszła podlaczyla mi ktg następne oxy ale ja jej mówię ze mnie nic nie ma po tym... zeszła do połowy i mówię mojemu ze jade do taty na chwilę bo kupił psa i chce go zobaczyc ubralam się i pojechałam haha zobaczyłam psa ^^ i wróciłam do szpitala a później...dostałam takich skurczy ze wylam jak wilk do księżyca!!!!!!!! I powiedzieli że znieczulenia nie trzeba juz bo to koncowka to bez sensu a mój tylko mnie pocieszać ,kochanie jeszcze trochę... wytrzymaj wszystko jest okej... jak co mowia to przyj będzie szybciej' a tak się rzucalam ze poduszki mi spadły za łóżko haha

Mnie biodra nie bolą...
Mój jedzie na egzamin a ja szybko odkurze umyje podłogi i jakieś 2danie zrobię

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam akurat biała ale to przypadek :)

Co do położnej to miałam pisać ostatnio ale gdzieś mi to uciekło :p
Moja położna z którą będę rodzic nie ma teraz za bardzo kiedy a nie chodziłam na szkole rodzenia dlatego środowiskowa która ma blisko a się znają wpadnie do mnie na pogawędke :)

Volka gratulacje :)!!!! Odezwij się potem i podaj więcej info to wpisze do listy :* odpoczywaj

Volka super. Gratulacje synusia. Wracajcie szybko do pełni sił.
Balladyna ja juz po terminie i nic. Pobiegalam chwilę po schodach i nic. . Nic mi sie nie chce ...mam dola ale nie mam wpływu na to kiedy malemu zechce sie wyjsc. Moja mama ma za tydz bilet powrotny, a tu lipa...wszyscy w kolko pytają, a ja naklepiej bym sie dchowala w łóżku przed wszystki i wszystkimi. Ale jakoś razem damy rade.
Położna na razie nie dzwoni, wiec czekam na wyniki. Jak nie to sama po poludniu zadzwonie do szpitala.

reklama
Volka gratuluję i Witam gorąco Szymona! !:) ależ Ty masz siłę ,zaraz po cesarce tu się odezwać ;) kilka godzin i wstaniesz coś mi się zdaje :) jeszcze raz gratki :)

Do góry