reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko poproś o czopka. Ja sie zaopatrzyłem w czopki glicerynowa na początku ciąży jak zaparcia były. I po porodzie są super
A to info dla Wszystkich: Na wzdęcia znowu espumisan i nie powstrzymujcie gazów bo bedą Was jelita boleć, jak jest sie samym w sali to super a jak z kimś to troche krępujące ale miejcie to w d... To dla Waszego dobra

Jejciu dziewczyny czy was tez tak ciagnie brzuch i boli jak wstajecie? Bo normalnie wstaje i ide jak staruszka zgarbiona tak ciagnie i boli :-(
no zwłaszcza jak jest skurcz i zachciewa się siku nocą, to się czuje jak dzwonnik z notre dame :D i jeszcze mi kości wszystkie strzelają jak takiej staruszce :D

Clodi ja właśnie meeeeeega się cieszę bo na dzisiejszą noc mam apartament VIP :) zostałam w sali sama i powiem Wam, że baaaaaaaaaaaaardzo mnie to cieszy! Jak Bartuś pójdzie się kąpać to ja wtedy też a pokój wywietrze tak porządnie :)

reklama
Hejka
Fanti mowilam, ze wszystko będzie dobrze!!!
Alio super, że córci sie udało dostać do przedszkola.
Cien ja tak przynajmniej miesiac wstaję z łóżka.
Sorki, ze niepoodpowiadam, ale czytałam was , ale teraz dopiero doczytałam. I juz nie pamietam wszystkiego... polozna wyslala mnie do szpitala ze wzgledu na to swędzenie i pobrala mi krew. Wyniki beda w sobotę. W szpitalu mialam miwc ktg ale w koncu zrobili tylko "masaż "
Godzinę po zaczely sie skurcze, ktore nam do teraz. Ale sa nieregularne, wiec dalej czekamy. Ale mniejmy nadzieję, ze cos sie ruszy. Dziękuję za kciuki.

Do góry