reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

ja sie testuje juz w piatek :D
ale powiedzcie (nie pamietam jak to bylo w pierwszej ciazy) ...od kilku dni mam metaliczny posmak w ustach tak jakby krew a krwii brak....co Wy na to??? :szok: macie tez takie objawy??? + caly czas jestem glodna i kawa przestala smakowac :(

reklama
ja sie testuje juz w piatek :D
ale powiedzcie (nie pamietam jak to bylo w pierwszej ciazy) ...od kilku dni mam metaliczny posmak w ustach tak jakby krew a krwii brak....co Wy na to??? :szok: macie tez takie objawy??? + caly czas jestem glodna i kawa przestala smakowac :(
Czekam na twój wynik ;-) mnie cyc boli jakoś od srody czy czwartku ... i od wczoraj kawa smakuje jak hmm dziwne mleko z czymś nawet nie potrafię opisać a ja uwielbiam kawę .... testuje tez w tym tygodniu. Na kiedy termin @ ci wypada?

mnie ten posmak krwii zastanawia. .......krwii brak a uczucie smaku jest.............
+ dobrze ze bylam u ginekologa na poczatku czerwca. wykluczyl wszystkie nieprawidlowosci wiec tak jakby szansa na ciaze jest wieksza..... heh. nie wiem nie nakrecam sie ale bardzo bym chciala :)

Ja bylam u gina na poczatku czerwca. Dzieki temu wiedzialam kiedy mialam jajeczkowanie ;)))) Jak widac warto bylo ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
a mi przy 31 dniowych cyklach wyszlo ze bedzie 26/27 czerwca owu. mam nadzieje ze tak bylo :D hehehe
ostatnia @ 10 czerwca, 26/27 owulka wiec moze moze....

Do góry