reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Sarna to za Ciebie tez trzymamy, zeby Arczi sie przestraszyl masazu i wyszedl wczesniej :D

A taki obrazek mi sie wlasnie mignal na fejsie :D

Załączniki

• 1456394949085.jpg
    1456394949085.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Ehhhh cień to mamy się na końcówce z tymi chłopami egoistami "moja racja najważniejsza" :crazy:
Mój na szczęście nieuświadomiony, że może mi ukraść część macierzyńskiego :ninja2:
manka o tak kwintesencja....
Kubusiowa już doczytałam, że u gina byłaś, czyli pewnie na usg wyszło....

A ja wlasnie po drzemce sie obudzilam .Snilo mi sie ze snieg pod jakims piektowym lidlem odgarnialam i wody tyle czystej lecialo na dol ze szok .Żeby to jakis proroczy sen nie byl ...Bursztynek moze Ci wody odejda he he .
Glupawka mnie bierze bo glodna jestem :)

Kubusiowa && oby wszystko było ok

Cień powtórzę jeszcze raz, ty się mu nie dawaj ;) siedzę w domu i nic nie robie? Ja to nie wiem, pranie i sprzątanie samo się robi? Dziecko się samo do przedszkola zaprowadza , a obiad sam gotuje? Jak mu tak tęsknoty do takiego "odpoczynku" to niech sobie popatrzy ile sobie krzyczy taka pomoc domowa za godzinę. .. no ale przecież skoro w domu się nic nie robi, to ciekawe za co jego zdaniem trzeba by było płacić, ;) zazdrosny chyba jest ze siedzisz w domu w ciąży, a on sobie zdaje sprawę jakie to jest obciążenie dla organizmu? Druga sprawa ten urlop macierzyński - dla mnie to nieporozumienie ze ktoś to urlopem nazwał ;)

Barbra a czemu ostatnie dziecko? Ostatecznie chyba Twoja nerka daje rade, a to już koncowka...

Arusiowa Ty też się takim wybuchom nie dawaj :no: jest pierdyliard rzeczy o które można się kłócić, a zamiłowanie do nienagannej czystości na pewno nie jest jedną z nich

Sarna iekawe czy masaż cie ruszy ;)

Nailie zobaczymy jakie będą zniszczenia po ciąży ale teraz była za bardzo obciążona a nerki się nie regenerują i mogą być potem potrzebne dializy a nie wyobrażam sobie tego mając już jedne dziecko bo co wtedy z nim i w brzuszku kolejne o które bym się bardzo martwiła na razie to tylko przypuszczenia ale trzeba brać wszystko pod uwagę i w razie w się zabezpieczyć :)

Ostatnia edycja:
Sarna póki co stres góruje. Mialam tak,ze juz chcialam miec ta dzidzie.juz sie nie moglam doczekac a teraz meeeega sie boje. Czlowiek troche przywykł do wygody. Wieczory w spokoju gdy dzieci leza w lozkach itp. Mamy ktore mają dzieci wiedza o co chodzi ;). A teraz te mysli,ze wszystko sie zacznie od nowa. No i troche jednal strach przed porodem samym,czy na pewno wszystko pojdzie ok. Ja jutro moze sie przejde na ostatnia szkole rodzenia.bo nie chodze wcale od 30 tyg.jak mialam te skurcze. W sumie pojde poinformowac ich,ze w sobote mam cesarke ;). A mnie dzis wzielo i posprzatalam chate. Poodkurzalam i pomylam podlogi. Teraz sie za placek zabieram :). Nie pamietam kiedy tyle ostatnio robilam hehe.

reklama
Bar Bra ja chce chociaz seksik na pozegnanie w piatek.bo ja mojego to zadowalam na biezaco a sama jestem tak wyposCzona a gdzie tu jeszcze 6_ tyg.pologu :(. Cień ja mojemu juz zapowiedzialam.ze jak bedzie mial wolne to on przejmuje bardziej stery nad maluchem zebym ja tez mogla choc troche odsapnac. Moj jeszcze mysli czy brac teraz tylko 2 tyg.opieki czy moze caly mies.razem z tym tacierzynskim. Zobaczymy w sumie jak bede sobie radzic.bo chyba ten pierwszy mies.nie bede dawac dIeci do prEdszkola zeby czegoz nie przyniosly.

Do góry