reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Czy któreś z wam się tak dziwnie oddycha?

Jak np. Biorę głęboki oddech ale tak jakby był płytki... i nie całe powietrze mi dochodziło i tak dziwnie mi :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Mloda mam to samo jak leze np na lewym boku to tchu nie moge zlapac i na wznak tez mlodego na kolanach trzymalam to samo teraz na prawym leżę i narazie ok. Mloda w brzuchu dyskoteke ma ehh... Az caly skaka ;\

Cień nie mam pojęcia. Pewnie pierw zrobią usg, sprawdzą podwozie i zdecydują czy dopomóc naturze czy poczekać jeszcze.

Mloda mam to samo . Dzis wogole wszystko mnie boli i kłuje.
Bursztynek kciukaski za Was trzymam mocno . Oby poszlo Ci lekko i jak najmniej bolało .❤

Ja po wizycie,wszystko ok.waga sie zmienila bo 3150 mw,mowila ze w szpitalu jakos inaczej im mierzy ten aparat,nadzerki nie ma tylko jakies ektopowe zapalenie czy cos ale faktycznie mi mowila juz o tym kiedys,ze to nie ma
sie co przejmowac.

Mowila ze mala bedzie drobnym dzieckiem,maly brzuszek,mala główka a dluga kosc udowa:)

Szyjka 2cm wiec jeszcze sporo,zeby pomoc przyspieszeniu porodu to herbata z malin,masowanie sutkow,duzo chodzenia i ewentualnoe seks czyli to co kazdej z Was mowia:)

Bursztynek kciukasy trzymamy! Chrobek a czemu szpital w poniedzialek? MlodaMama ja tak mam z nerwow czesto,ze nie moge wziac glebszego oddechu.ale rzadko. Jak mi sie nasila nerwica to tak mam. Ale w ciazy tak nie mialam na sCzescie.

reklama
Do góry