Bursztynek &&
Młoda mama ja jakoś tez do dzieci nie bardzo, swoje to zupełnie inna para kaloszy
w tej ciąży to w ogóle bardzo szybko mi nerwy puszczają. a najbardziej mnie wkurza, jak do sąsiadów z piętra wyżej przyjedzie rodzinka - dzieci może we wczesnych klasach podstawówki są. Ja rozumiem, dzieci muszą się wyszaleć itp, ale jak są u nich w odwiedzinach to jakby stado słoni przebiegało bez przerwy przez kilka godzin. Od razu widać, że ktoś całe życie w domu mieszkał i nie ma pojęcia jak wszystko po bloku się niesie. A z tym oddechem to ja np na plecach długo nie poleze, albo w jednej pozycji nie posiedzę.
Serduszko co lekarze mówią o brzuszku?
Chrobek oby coś ruszyło samo
Ona a co Ci lekarz powiedział na te krostki?
Alia oj to uważaj na brzuszek w takim razie
U mnie znów brzuch boląco twardy, dodatkowo mam straszaki do kompletu, słowo daję, jak będę miała mieć powtórkę z rozrywki z codziennymi skurczami przez miesiąc przed porodem to chyba zapadne zaraz w jakiś głęboki sen, obudze się dopiero na poród
Jakoś mi dzisiaj hormony buzują, zrobiłam mężowi bez sensu awanturę o to, że on nie ma ochoty na obiad robiony głównie pod jego smak, ale mnie wkurzył
Acha i miałam się was zapytać, jak tam wasza cera? Od kilku dni okropnie mnie zaczęło wysypywac, jakbym miała z 15 lat, a przez cały 2 trymestr nie było problemu