Kubusiowa pokaż sie na brzuszkowym
może Ciebie tez wcześniej weźmie? Kubusia chyba też wcześniej urodzilas, dobrze pamiętam?
Chrobek daj znać jak po ktg
Poziomka super ze juz do domu
Maya i jak z waszym wyjściem? Pozartego sutka nie zazdroszczę, ech niedługo to pewnie większość z nas czeka :O
Grandiflora no to nieźle Cię wzięło :O ja to mojemu mężowi robie przymusowy post, bo bardzo bym nie chciała urodzić przed tym 6 marca... dobrze ze wszystko z maluchem ok
Marcowa ja juz od poniedziałku się biorę za sprzątanie i co, jednego dnia kurze zetre, drugiego dnia odgruzuje kuchnie i tyle z tego
Siwa zdrówka
Cocosh u nas ok 7 dni po terminie każą się zgłosić na patologie ciąży, a potem nie wiem czy obserwują, czy od razu dają oksytocyne na wywołanie, czy czekają do 2 tygodni po terminie nie wiem na co. Mi się samo wszystko zaczęło w 9 dniu, także ciekawe jakie szpitale mają podejście jak nic się nie dzieje
Volka no Tobie to akurat choroby najmniej potrzebne przed sobota
Fanti chłopy. .. ja sam sobie poradzę, Ty się nie martw, a przy okazji zapuszcze czarny humor nieadekwatny do sytuacji
pozostaje wierzyć że badania wyjdą ok i się nie przejmować humorami zosi-samosi, chociaż wiem, że łatwo jest pisać takie rzeczy, jak się człowiek martwi. Szkoda tylko, że nie widzi tego jak bardzo Cię ta sytuacja stresuje.
Okna to nie taki głupi pomysł, może bym chociaż w sypialni przetarła, bo tak jest załatwione przez dziecko, że nic nie widać. .. ale jakieś lenistwo we mnie wstąpiło znowu :O