reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam się po drzemce. Chyba coś ze mną nie tak, bo kto to widział,żeby spać do 12 i na siłę zmuszać się do wstania. Organizm dalej chciał spać .. Ale się ogarnęłam i wstałam :) w planach już od kilku dni mam sprzątanie, ale zwyczajnie w świecie brak mi sił, chyba przez to długie zaleganie w łóżku. Pogoda też nie pomaga :/

Ja sobie pomyślę,że jeszcze prawie 4 tyg. mam tak egzystować, to ech :/

reklama
Witam się po drzemce. Chyba coś ze mną nie tak, bo kto to widział,żeby spać do 12 i na siłę zmuszać się do wstania. Organizm dalej chciał spać .. Ale się ogarnęłam i wstałam :) w planach już od kilku dni mam sprzątanie, ale zwyczajnie w świecie brak mi sił, chyba przez to długie zaleganie w łóżku. Pogoda też nie pomaga :/

Ja sobie pomyślę,że jeszcze prawie 4 tyg. mam tak egzystować, to ech :/

Marcowa mam dokładnie to samo, nawet mały wysiłek powoduje mega zadyszkę. A jeszcze trochę przed nami. Jutro mam wizytę u lekarza to zobaczę co mi powie. Wstępnie mam plan od skończonego 37 tc zacząć się ruszać żeby choć trochę nabrać kondycji. Mam nadzieję że dotrwam do tego czasu.

Missoni tez mysle, ze to może byc pokrzywka. Jutro mam wizytę wiec sie podpytam położnej. A jak nie to może uda sie wcisnac do jakiegos lekarza jeszcze. Barbra musze sie pokulac jeszcze tylko jak słyszy się, że wszystkie przed czasem to aż mi tak przykro, że mojemu Arcziemu się nie spieszy.

Isia gratulacje :-) synek duży :-) jednak jak juz raz lekarz zobaczy siusiaka to on nie odpada do końca :-) buziaki dla ciebie i Bartusia :-*

Trzymam kciuki za wizytujące dziś &

Mnie rozłożyło przeziębienie na maksa, noc nieprzespana a do tego mojemu Bartusiowi idą zęby i jest bardzo niegrzeczny, cały czas tylko mama to mama tu. A ja już ledwo żyję.

Miłego dnia

Ja tez mam ciezki dzien. Ledwo chodze ze zmeczenia. Az nie moglam sie doczekać kiedy synus na drzemke pojdzie. A teraz leze razem z nim:) dobrze, ze za dwie godz Maz juz bedzie w domu. A potem cale 4 dni wolnego ma:)

Sarna juz niedlugo bedziesz miala synka po tej drugie stronie brzucha:* ale rozumiem co czujesz, bo ja od poczatku mam wrazenie, ze przenosze i kiepsko mi z tym:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry