reklama
Bursztynek90
Fanka BB :)
Bar ale ja tez czuje, ze przenosze!
Tak mi sucho w paszczy, ze zas tyci tyci wody wypilam a zwymiotowalam z litr.
No ale oprocz wymiotow reszta sie uspokoila.
Tak mi sucho w paszczy, ze zas tyci tyci wody wypilam a zwymiotowalam z litr.
No ale oprocz wymiotow reszta sie uspokoila.
nailie
Bursztynek i jak tam, rozkręca się coś?
Barbra wiele razy czytałam o tym, że dzieci się spieszą na świat, trzeba zakładać pessary, leżeć, a potem im tak dobrze u mamusi ze wyjść nie chcą ja to sobie od końcówki 1ciazy powtarzam, że dziecko urodzone w terminie to do 2 tyg po tym co gin wyznaczył, także nawet jak ktoś się pyta kiedy termin to mówię że w marcu, bo niby skąd mam wiedzieć czy zechce wyjść 2 tyg przed czy po terminie
Juana rodziłam tam moją Lalkę to nic mi na żywo takiego nie proponowali natomiast bardzo namawiali na korzystanie z wanny i prysznica, ale mi woda w ogóle nie pomagała, już bardziej skakanie na piłce i masaż krzyża...
Barbra wiele razy czytałam o tym, że dzieci się spieszą na świat, trzeba zakładać pessary, leżeć, a potem im tak dobrze u mamusi ze wyjść nie chcą ja to sobie od końcówki 1ciazy powtarzam, że dziecko urodzone w terminie to do 2 tyg po tym co gin wyznaczył, także nawet jak ktoś się pyta kiedy termin to mówię że w marcu, bo niby skąd mam wiedzieć czy zechce wyjść 2 tyg przed czy po terminie
Juana rodziłam tam moją Lalkę to nic mi na żywo takiego nie proponowali natomiast bardzo namawiali na korzystanie z wanny i prysznica, ale mi woda w ogóle nie pomagała, już bardziej skakanie na piłce i masaż krzyża...
KubusiowaMama
A mi ewidentnie opadl brzuch. I to na tyle, ze az sie wglebienie pod pepkiem zrobilo;D dziwne uczucie bo jak spojrze w dol to jest jakos tak daleko od piersi i pojawilo sie troche krwi, ale tak naprawde niewiele. Kilka kropelek.
Jeszcze 31 do rozpakowania? To sporo nas zostalo ciekawe ktora bedzie pierwsza w marcu;D
Moj synus mial 3510g i 60 cm i ubranka na 56 byly na poczatku ogroooomne. Starczyly na caly pierwszy miesiac i niby waga w porzadku a byl tak przerazliwie chudy.. do tej pory tak ma. Waga duza a on szczuplutki
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Jeszcze 31 do rozpakowania? To sporo nas zostalo ciekawe ktora bedzie pierwsza w marcu;D
Moj synus mial 3510g i 60 cm i ubranka na 56 byly na poczatku ogroooomne. Starczyly na caly pierwszy miesiac i niby waga w porzadku a byl tak przerazliwie chudy.. do tej pory tak ma. Waga duza a on szczuplutki
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
poziomka07
Hej,
My z Ignasiem wychodzimy dzis do domu.
Synuś jest przesłodki, póki co tylko je i śpi. W piersiach narazie mam Malo mleczka i musze dokarmiać, a sutki juz bola jak diabli.
Trzymam kciuki za następne rodzace.
My z Ignasiem wychodzimy dzis do domu.
Synuś jest przesłodki, póki co tylko je i śpi. W piersiach narazie mam Malo mleczka i musze dokarmiać, a sutki juz bola jak diabli.
Trzymam kciuki za następne rodzace.
Sarna80
Witam się i ja. Corcia odstawiona do szkoły. I znowu oczekiwanie. Dzisiaj mam termin z usg. Ale znajac moje szczęście jeszcze ttoche sie pokulam. Czy ktoras może wie ile calcium dziennie możemy brac? Dostaje jakiejs wysypki, krostki, nie duzo sle wszystko strasznie mnie swędzi. Biore wapni 2 razy dziennie na razye nie ide do lekarza bo jutro msm położną i będziemy się umawiać na masaż.
Asienka a probiwalas smecte.? Ja tez mozna w ciazy!!!
Bursztynek, Chrobek moze Wam się jeszcze uda przed terminem.
Cien Moj m chyba teraz juz sie boi i jak ostatnio zaproponowałam mu a on idź spać. I tyle. Dzisiaj nic bez skurczy jedynie miednica bardziej boli. A Ty pewnie jeszcze urodzisz przede mną.
Iska czekamy jeszcze na fotke!!
A Zuzka jak?
Balladyna ledwo daje rade takie czekanie nie dla mnie...
Asienka a probiwalas smecte.? Ja tez mozna w ciazy!!!
Bursztynek, Chrobek moze Wam się jeszcze uda przed terminem.
Cien Moj m chyba teraz juz sie boi i jak ostatnio zaproponowałam mu a on idź spać. I tyle. Dzisiaj nic bez skurczy jedynie miednica bardziej boli. A Ty pewnie jeszcze urodzisz przede mną.
Iska czekamy jeszcze na fotke!!
A Zuzka jak?
Balladyna ledwo daje rade takie czekanie nie dla mnie...
Agiszonek
SuperIsia gratulacje duży chłopczyk
Asienka w domu najlepiej odpoczywać. Dobrze, że to tylko wirus.
Agiszonek ja chustę też już mam. A nauka za miesiąc
Nailie tens przetestowany. U mnie do szpitala trzeba kupić elektrody 4 i kosztują koło 50 zł. Odczuwa się takie mrowienie. Na pewno odciąga uwagę. Ja miałam bóle krzyżowe, więc może coś pomoże są 3 szybkości. Ostatnia na fazę parcia non stop wibruje. Moc można sobie ustalać.
Miałam też naukę masażu porodowego, więc mój mąż dokształcony.
Fanti trzymam kciuki za dobre wyniki. Mam przeczucie, że będą ok.
Chrobek spokojnej nocy
Ja też jak siedzę, to brzuch na moich kolanach siedzi. Ja o dziwo nie dostaję zadyszki i oddycha mi się lekko. Tylko chodzę powoli i nie mam sił szybciej.
Dobranoc i spokojnej nocy wszystkim.
Kate słodka księżniczka
reklama
Poziomkka samych szczęśliwych dni w domku
Sarna,jeśli np puchniesz itp to może zadzwoń do położnej i spytaj czy to np nie te zatrucie ciążowe ? Bo wysypka jest przy tym swedzaca ... dodatkowo się puchnie i może być wyższe ciśnienie ...
Sarna,jeśli np puchniesz itp to może zadzwoń do położnej i spytaj czy to np nie te zatrucie ciążowe ? Bo wysypka jest przy tym swedzaca ... dodatkowo się puchnie i może być wyższe ciśnienie ...