reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Gratulacje dla wszystkich mam i dzidziusiow:)
Ja nadal w dwupaku ale od soboty krzyz boli,coraz czestsze skurcze,wczoraj nawet troche bolace ale nieregularne i pozniej przeszly wiec straszaki,dzis od rana znow czuje skurcze...zobaczymy co bedzie a jutro mam wizyte wiec zobaczymy co tam sie dzieje. U mnie najmlodsze dzieci przesały cala noc ale mnie za to ponad godzine meczyl kaszel i nie moglam spac...szczerze juz mam dosyc tego kaszlu bo to juz 3 tydzien jak sie z nim mecze...Poza tym corka znow chora,wczoraj wymiotowala ale noc i dzis juz jest oki,choc jeszcze nie ma apetytu wiec mam nadzieje ze poprostu cos nie takiego zjadla w przedszkolu a nie jest to poczatek jelitowki...
Mykam zajac sie dziecmi wiec milego dzionka:)

reklama
Słonko trzymaj się i kuruj jak coś się będzie działo to daj znam znać :)

Według listy 31 mam nie rozpakowanych + te mamusie których nie ma na liście a są na forum :)

Ona kciuki za wizytę ;)

Juana w którym to takie bezcenne rady odnośnie radzenia sobie z bólem? :D mi najbardziej pomagało chyba miazdzenie mu dłoni podczas skurczu :sorry:

Isia gratulacje, duży chłopak ;) czyli Cię przeczucie nie pomyliło ;)

Asienka dobrze ze wdomu jesteś, zakazny to n chyba najmniej odpowiedni szpital dla ciężarnych :(

Bursztynek mam nadzieje ze juz lepiej u Ciebie ;)

Izik a zapominam zapytać, jak starsza siostra zareagowała na rodzeństwo?

Chrobek ciekawe ile jeszcze poczekasz ;)

Słonko zdrowka

Wczoraj ustawialismy łóżeczko, okazało się ze się nie bardzo mieści w jedynym miejscu co się może zmieścić i będziemy musieli się przemeczyc z pół roku z dupnym ustawieniem, trudno... myślałam nawet żeby na szybko kupować kolyske , ale tak nie lubię bezsensownych wydatków na kilka miesięcy. .. zwłaszcza że i jak znowu trafi nam się uciekinier z łóżeczka to będziemy musieli zainwestować w turystyczne za te pół roku czy 9 miesięcy

clodi , ja wiem, ze moje cisnienie nie jest wcale takie wysokie, mimo to ginekolog przepisała mi dopegyt gdyby podskoczylo powyzej 150, narazie nie skacze, a nawet jak podskoczy to i tak tego nie wezme :D
odwiedziłam 8 aptek w poszukiwaniu papierkow lakmusowych, w 5ciu z nich baby nie wiedzialy co to jest, w jednej mi powiedzieli, ze zamowili, ale na hurtowni nie mieli, a w dwoch mnie skierowali do sklepu chemicznego po takie cos :D i chyba bede musiala poszukac takiego sklepu u siebie w miescie:)

Witam sie ponownie:)

Bar- ja teoretycznie w terminie :)

Probowalam cos zjesc- nie przeszlo. Wypilam szklanke wody- nie przeszlo. Teraz juz usycham... Ale zaczelam miec skurcze. Licze, sprawdzam itp. Zaraz ide pod prysznic i zobaczymy co dalej.

Witam sie i j.
Isia wielkie gratulacje, chłopczyk duzy, tylko na chwilę bedziesz miec ubranka 56,wiem bo moja Lila tez 60 cm miala i 4170 ;-)

Asienka dobrze ze juz w domu, zjadaj co tam masz zjadac i wracaj do normalności bo przed porodem zeby du** bolala i potem jeszcze ci ** to nie fajnie by bylo...

Kciuki za wizytujace :-)

A mnie mdlilo cala noc, skurcze przez pol godziny co 5 min, krzyżowe, bol jak diabli ale sie uspokoilo na szczęście.w nocy 3 razy siku a brzuch non stop twardy.teraz zjadlam śniadanie i zas mnie mdli :-\ A czuje sie tak slabo jakbym grype miala. ..

Tak wiec Bursztynek łącze sie w bolu...a u ciebie jak?

reklama
Do góry