reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
O i mamusie z bablami w domu-pytanie, ile stopni macie w domu i jak macie dzieci ubrane? :-)
KubusiowaMama
Izik ja po pierwszym porodzie, jeszcze bedac na porodowce powiedzialam, ze za dwa lata wracam z drugim - i sie spelni;D rowne dwa lata po pierwszym porodzie wroce rodzic drugie ;D ale juz teraz na porodowce bede siedziala cicho i o trzecim nie wspomnę ;D
Fanti kciuki za meza! Wszystko bedzie dobrze! a kiedy beda wyniki? Juz dzisiaj sie czegos dowie?
Bar Bra Ty sie juz szyjka nie martw, juz mozemy rodzic a co do ruchow to moj sie rusza non stop. Czasem to tak boli, ze mam dosyc ale wiem, ze to na 90% moja ostatnia ciaza i ciesze sie tymi kopniakami ile moge
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Fanti kciuki za meza! Wszystko bedzie dobrze! a kiedy beda wyniki? Juz dzisiaj sie czegos dowie?
Bar Bra Ty sie juz szyjka nie martw, juz mozemy rodzic a co do ruchow to moj sie rusza non stop. Czasem to tak boli, ze mam dosyc ale wiem, ze to na 90% moja ostatnia ciaza i ciesze sie tymi kopniakami ile moge
MłodaMama93
Fanti trzymam mocno kciuki &&&& :*!!!!!!!!!!!!!
Cień moja jest nieaktywna tak jak wcześniej[emoji14]teraz jest bardziej spokojnym dzieckiem czasami się wypina dziwnie ale zaraz ja stukam i wraca do normalności ^^
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Cień moja jest nieaktywna tak jak wcześniej[emoji14]teraz jest bardziej spokojnym dzieckiem czasami się wypina dziwnie ale zaraz ja stukam i wraca do normalności ^^
asieńkakk
Fanti no przecież, że trzymamy kciuki!!! Czyli jednak pójdzie? to dobrze, że się zdecydował jednak ja drugą kroplówkę wciągam
Rany Isia, to się wygłodzisz...
Izik - dasz radę. Kobiety zawsze dają rade
Asienka oby wszystko dobrze się skończyło!
Bar ja też mam na tylnej ścianie i podobne odczucia...jedno wielkie bajabongo w tym moim brzuchu... P.s. pasuje Ci ta czerwień
Cień my mamy zawsze ok 19-20 stopni. Ola spała w body, pajacyku i wsadzona do śpiworka bez rękawów. Do tej pory lata cienko ubrana i zdrowa jest jak rydz. Ale my ogólnie jesteśmy zwolennikami hartowania
Izik - dasz radę. Kobiety zawsze dają rade
Asienka oby wszystko dobrze się skończyło!
Bar ja też mam na tylnej ścianie i podobne odczucia...jedno wielkie bajabongo w tym moim brzuchu... P.s. pasuje Ci ta czerwień
Cień my mamy zawsze ok 19-20 stopni. Ola spała w body, pajacyku i wsadzona do śpiworka bez rękawów. Do tej pory lata cienko ubrana i zdrowa jest jak rydz. Ale my ogólnie jesteśmy zwolennikami hartowania
KubusiowaMama
Cien u nas w dzien mamy tak okolo 20-22 stopni. Do spania 18-19. Przy noworodku nie zamierzam tego zmieniac
MłodaMama93
Aczkolwiek od wczoraj co chwilę mam brzuch jak kamień i dół pleców boli a tak to spoko
reklama
CieńWielkiejGóry
Volka chodzi mi o noworodki jak ubierac bo nie pamietam :-) czyli ogolnie 2 warstwy, 3 ?