reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti trzymam mocno za meza &&. Cien my mamy pewnie ok.20-22 st. Przewaznie. Dzieci biegaja w krotkich rekawkach.

Izik ja po pierwszym porodzie, jeszcze bedac na porodowce powiedzialam, ze za dwa lata wracam z drugim - i sie spelni;D rowne dwa lata po pierwszym porodzie wroce rodzic drugie ;D ale juz teraz na porodowce bede siedziala cicho i o trzecim nie wspomnę ;D

Fanti kciuki za meza! Wszystko bedzie dobrze! :) a kiedy beda wyniki? Juz dzisiaj sie czegos dowie?

Bar Bra Ty sie juz szyjka nie martw, juz mozemy rodzic:) a co do ruchow to moj sie rusza non stop. Czasem to tak boli, ze mam dosyc;) ale wiem, ze to na 90% moja ostatnia ciaza i ciesze sie tymi kopniakami ile moge:)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Fanti trzymam mocno kciuki &&&& :*!!!!!!!!!!!!!

Cień moja jest nieaktywna tak jak wcześniej[emoji14]teraz jest bardziej spokojnym dzieckiem czasami się wypina dziwnie ale zaraz ja stukam i wraca do normalności ^^

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Rany Isia, to się wygłodzisz...

Izik - dasz radę. Kobiety zawsze dają rade :)

Asienka oby wszystko dobrze się skończyło!

Bar ja też mam na tylnej ścianie i podobne odczucia...jedno wielkie bajabongo w tym moim brzuchu... P.s. pasuje Ci ta czerwień ;)

Cień my mamy zawsze ok 19-20 stopni. Ola spała w body, pajacyku i wsadzona do śpiworka bez rękawów. Do tej pory lata cienko ubrana i zdrowa jest jak rydz. Ale my ogólnie jesteśmy zwolennikami hartowania ;)

Cien u nas w dzien mamy tak okolo 20-22 stopni. Do spania 18-19. Przy noworodku nie zamierzam tego zmieniac:)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry