reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Jezu Isia czemu oni Cie tak przetrzymuja? Matko Ty tam umrzesz z glodu i pragnienia :(. Asienka nie daj sie wywalic!
Volka nas może to samo czekać.
Puki nie ma akcji żadnej to możesz czekać bo pierwszeństwo mają wszelkie porody trwające.
Ty pojechałaś z chłopcami bo już się działo coś a Isia na umówiony termin.

I dlatego ja mówię wam że bardzo ważne jest być na czczo do badań i przy tym będę się upierać. Ale w takiej sytuacji jak cc na umówiony termin rano spokojnie można herbatę wypić. wziąć z sobą lekką kanapkę czy jogurt. Wiadomo przejadać się nie wolno.

reklama
Asia trzymaj się tam!! Oby jak najszybciej Cię nawodnili i wypuścili, bo oddział zakaźny to chyba najgorsze miejsce w jakim sobie można posiedzieć na końcówce ciąży :hmm:Obyś nie wróciła z żadnym gratisem!

Wracam od lekarza 01.03 mam cc czyli będę marcowka. Chyba ze cisnienie zacznie wariować to wcześniej.
Isia ale cię załatwili tyle bez jedzenia. Mi gin powiedział ze na 9 mam sie zgłosić po lekkim śniadaniu
Asieńka bedzie dobrze

Asienka będzie dobrze zobaczysz :)
Chrobek odezwij się!!!
Dzięki dziewczyny nie przepadam za szminkami ale gdzieś na imprezę jakąś myślę że będzie ok i nie trzeba wtedy robić mocnego makijażu bo szminka od razu podkreśla wszystko :)

A ja nie wiem co się dzieje z moim Grzesiem na końcówce może być aż taka aktywność? gotuje obiad i tak mi się wypina i wygina że aż muszę usiąść bo zwala mnie momentami z nóg :(

A ja padam dzis.od rana piore, caly dom wysprzatalam, umylam wlosy, zrobiłam sobie maseczke, paznokcie pomalowalam u rak :-)

Czesto skurcze mam, a zwłaszcza przy odkurzaniu brzuch odczuwałam.ogolnie brzuch twardy 80% dnia.maz potem zaszedl z córka do biblioteki na zajęcia. Ja na kompa na chwilę siadlam.teraz leze w koncu, corka koloruje kolorowanki a maz z facetem od siostry jeszcze meble przesuwają w sypialni zeby miejsce na dodatkowa szafke zrobic.a oczy mi sie zamykaja ...

U nas rano padalo, teraz snieg sypie...

Barbra moj tak samo tak sie rozpycha ostatnio, brzuch ma non stop jakies dziwne ksztalty, kwadraty albo z jednej strony brzuch jest a z drugiej nie bardzo :D mi sie wydaje, ze juz malo miejsca maja a my brzuchow wielkich nie mamy ;)

Mloda a co Ty taka szczesliwa po tej wizycie w pracy ? :D

Ja wiem że to forum ciążowe, ja wiem że tyle się teraz dzieje ze kciuków brakuje już. Że solidarnie za same ciężarne trzymamy. Ale czy mimo wszystko mogę prosić o kciuki? Mój mąż ma dziś rezonans głowy. Boję się o niego jak cholera. Boję się o wynik.
Nie pozwolił mi jechać z sobą. Tzn kiedyś nie pozwolił, w niedzielę nie życzył sobie. dziś nic nie mówi. Pytam o której jedzie itd i zero jakiegokolwiek słowa że np jedziemy razem, jedziesz ze mną czy cokolwiek.
Atmosfera jest do D w domu.
Proszę o 18.15 trzymajcie kciuki za pomyślność w wynikach.

reklama
Fanti mi moj lekarz pow.ze do 12 bede miala dzidzie. A poza tym u mnie nie m oblezenia raczej. W ciagu calego weekendu 3 dzieci sie urodzila. Clodi po sniadaniu na cc? Mi moj lekarz kategorycznie zabronil jesc...

Do góry