reklama
nailie
Fanka BB :)
Asienka oby tylko na strachu się skończyło, daj znać co Ci powiedzieli
Isia i jak tam mąż zdążył? A czym tu się stresować, jak sami swoi dookoła, jesteś w dobrych rękach
Kamila to w takim przypadku koniecznie daj znać którejś przez smsa
Elisse bądź taka dobra i zdaj relacje o co chodzi z tymi tensami
Melduje ze juz mam łóżeczko w domu i to pomalowane, jeszcze tylko przykleić szczebelki ,ustawić i mogę być spokojna jeszcze mi zostało pranie wózka i fotelika, ciekawe ile jeszcze będą do mnie "szly"
A moj brzuch chyba stał się zauważalny bo w przeciągu 2 dni 2 razy mnie przepuscili w kolejce
Isia i jak tam mąż zdążył? A czym tu się stresować, jak sami swoi dookoła, jesteś w dobrych rękach
Kamila to w takim przypadku koniecznie daj znać którejś przez smsa
Elisse bądź taka dobra i zdaj relacje o co chodzi z tymi tensami
Melduje ze juz mam łóżeczko w domu i to pomalowane, jeszcze tylko przykleić szczebelki ,ustawić i mogę być spokojna jeszcze mi zostało pranie wózka i fotelika, ciekawe ile jeszcze będą do mnie "szly"
A moj brzuch chyba stał się zauważalny bo w przeciągu 2 dni 2 razy mnie przepuscili w kolejce
asieńkakk
kurczę jestem na ip, jeszcze mnie w tym szpitalu nie było. Babka wyszła jakaś i pytała o co chodzi i musiałam przy wszystkich w poczekalni mówić... Bez komentarza. Poza tym na tekst, że od soboty to chyba chciała mnie odesłać do rodzinnego... Nic, kazała czekać...
reklama
asieńkakk
no ogólnie czekać na przyjęcie wzięła dowód, niezadowolona, że skierowania nie mam...