reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Bursztynek to dobrze :-) ponoć od 36 tc wód zaczyna ubywac.zobaczymy.ja samej wody 2 l na dzień pije :-) a to jest w litrach podane czy jak?
Sarna no ja teraz tyle miałam w czwartek :-)
A sposoby no na kazdego cos innego działa ;-)
Sarna no ja teraz tyle miałam w czwartek :-)
A sposoby no na kazdego cos innego działa ;-)
CieńWielkiejGóry
Serduszko wielkie gratulacje :-) a jaka wage ci podawali wdl usg? Pomylili sie? Odpoczywaj teraz :-)
arusiowa
Serduszko GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzisz niepotrzebnie Ci zazdrościłyśmy tego tensu.... karmę Ci odwróciłyśmy tą zazdrością Odpoczywaj, odsypiaj!!!
Co do sposobów na wywołanie porodu to chyba nie tyle o seks chodzi, co o orgazm No chyba, że jesteście szczęściarami, u których jest to nierozerwalnie połączone
Co do sposobów na wywołanie porodu to chyba nie tyle o seks chodzi, co o orgazm No chyba, że jesteście szczęściarami, u których jest to nierozerwalnie połączone
Bursztynek90
Serduszko! Gratulacje! Trzymajcie sie cieplutko!!! [emoji8][emoji8][emoji7]
Cien- z tego co ja wiem to afi to jest swego rodzaju index, ktory przedstawia ilosc zsumowanych ze soba cm glebokosci w tych kieszeniach plynowych. Ich jest chyba 4.
To taki wskaznik, ale ile litrow wod tam jest to nobody knows
Cien- z tego co ja wiem to afi to jest swego rodzaju index, ktory przedstawia ilosc zsumowanych ze soba cm glebokosci w tych kieszeniach plynowych. Ich jest chyba 4.
To taki wskaznik, ale ile litrow wod tam jest to nobody knows
KubusiowaMama
Serduszko gratulacje!!
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Agiszonek
Serduszko hratulacje moj się smieje że waroiatki z nas k niedlugo któraś zrobi wideokonferencje i przekaz na żywo z porodu
Agiszonek
Ja pół nocy nie spalam. Brzuch boli. Zadzwonię dziś na kyg się umowie może
reklama
grandiflora
Zaciekawiona BB
My też już rozpakowani od 21.02. Godz 11.50 psn 37 tc. termin był 11.03. Krzyś ważył 3180 kg, 54 cm.