reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Volka.. mam 2 tygodnie.. :p a poza tym jak to mój mąż stwierdził- dwóch nie wytrzymam.. wcześniej pojedziemy..
Głupawka mnie bierze już ze strachu.. a przed dzień- będę jak ty to napisałaś Volka- srała po gaciach ze strachu..

reklama
Za przedszkole Zuzki płacimy maks 160 zł z trzema posiłkami. Jest zapisana od 7 30-16 30 chociaż to są godziny na wyrost podane ;)
Jak przez dwa lata chodziła do prywatnego to 1000 zł miesięcznie nie było nasze... 650 czesne i 200 posiłki plus 100 basen i jakieś 'pasci' 50 zł....
Jak ją przenieslismy yo ulga dla portfela niesamowita :)

Ja tylko mam nadzieję, że jutro zrobią mi to cięcie i będę miała to z głowy :) a nie ze przesuną bo coś... i będę leżała jak głupia w szpitalu nie wiadomo po co ;)

Serduszko szybkiego i lekkiego porodu :)

Isia ciekawe czy Bartek pozostanie Bartkiem.

Volka ja będę robić w gacie jak się u mnie skurcze zaczną :D

Moja mała teraz chodzi do państwowego,ale chyba przeniosę ją do refundowanego. Wtedy za wszystko 500 zł zapłacę i więcej zajęć ma. Teraz mam daleko do przedszkola.

reklama
Mnie by wyszło za przedszkole max 180 zł z czego z pracy bym miała miesięczne dofinansowanie 100 zł, więc było by super, gdyby Hania dostała się do państwowego.

Do góry