reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Poziomka GRATKI :D jesteś dzielna jak mało która a na pewno nie ja :)
szczerze mówiąc dziewczyny miałam wczoraj taki atak paniki że aż sama się wystraszyłam ... nie mogłam oddechu złapać :( a to wszystko na myśl o tym ze coraz mniej czasu zostało :( i nikomu nic nie powiedziałam :( żeby na idiotke nie wyjść :(

Taaa ciężko to widzę jeśli chodzi o szansę, bo my obydwoje zatrudnieni, maż mnie nie bije, nie pijemy... Hihi a tak na poważnie to mam nadzieję, że podpunktuje tym, że już ma te 3 latka skończone, bo jest ze stycznia... Jak jej nie przyjmą to 500+ pójdzie na prywatne przedszkole, bo ona jest już gotowa i widać, że potrzebuje grupy rówieśniczej i zajęć...

Poziomka gratki wielkie dzielna kobieto!

Isia powodzenia!!!

Serduszko ja Ciebie podziwiam. :)

Serduszko to powodzonka:)

Dziewczyny mialyscie podwyzszony puls ? Ja zawsze tak 70-85 a dzisiaj 101nawet a cisnienie troszke nizsze niz.zawsze ale troszke

Mi kardiolog powiedzial ze w ciąży kolo 100 moze sie zdarzac, norma powinna byc 80.ja niestety mimo lekow mam dalej skaczace tetno do 180...a podczas skurczy wogole ciezko bo fest mi skacze wtedy...nie wyobrażam sobie porodu..

a z tym przedszkolem ... to u nas trzeba 2lata wczesniej składac papiery bo inaczej sie nie dostaniesz tak samo żłobki - składasz zanim sie dziecko urodzi bo nie bedzie żłobka ... ja na ten rok nie potzebuje, ale w 2017 tak wiec mały się rodzi i szukamy żłobka bo będzie lipa

Serduszko to powodzonka:)

Dziewczyny mialyscie podwyzszony puls ? Ja zawsze tak 70-85 a dzisiaj 101nawet a cisnienie troszke nizsze niz.zawsze ale troszke
U mnie był taki czas że bez przerwy miałam ok 110 i byłam przerażona tym bo czułam takie pulsowanie w całym ciele i słyszałam mega szum w uszach. I jak nagle przyszło tak nagle odeszło po jakimś miesiącu. Kardiolog stwierdził że dopuki nie przekracza 150 jest ok.

Fanti, no to szykuj się na 11.03, ja wcześniej nie rodzę:)

Jutro idę na farbowanie do fryzjera, mam nadzieję, że w trakcie nic się nie wydarzy, bo mała dziś mega aktywna znów jest.

serduszko, podziwiam za opanowanie i trzymam kciuki!
Trzymamy do 11 jak nic.
Ja ostatnio u fryzjera miałam problem tylko z tym że jak farbę miałam na głowie to spać mi się chciało.

chrobek tak bo u nas nie ma miejsc - polikwidowali żłobki i przedszkola podczas niżu, a teraz na wiosne zapowiada się mega wyż dem. więc rocznik bedzie liczny i trzeba myśleć na tyle do przodu z resztą tak już jest od kilku lat a nikt nic z tym nie robi

Kamilaasami to przekichane. Chociaż u nas też polikwidowali państwowe żłobki i przedszkola, np zlobkow jest aż 3 szt i ostatnio synek mojej koleżanki się nie dostał, a ona jest samotną matką. Ale rekrutacja na dany rok kalendarzowy jest w danym roku, a nie wcześniej.

reklama
Hello :) witam się spokojnie i wieczornie... włosy umyte, tam gdzie mają być wygolone są wygolone ;) ubranka dla Bartusia przygotowane...
Ja mam torbę przygotowaną ale jeszcze nie spakowaną ;) pewnie jutro rano to zrobię. Zmusze się do wstania o 5 i to zrobię... O godz 7 chcemy być już w przedszkolu. Na izbie przyjęć mamy niby być o 8 ale ja wolę być wcześniej i najwyżej poczekam na przyjęcie do 8 ale będę przynajmniej pierwsza... chce mieć to jak najszybciej za sobą... dziewczyny, czy przed cc robią ktg czy nie? Bo usg pewnie robią żeby widzieć jak maluszek jest ustawiony ale nie wiem jak jest z ktg...
A skurczy raczej w ogóle nie czuję :)

Serduszko Ty to jesteś agentka... podziwiam Cie! Ja to taka sierota jestem i z każdą pierdołą latam do mojego Miśka ;) hihi
Trzymam Serduszko za Ciebie mocno kciuki!!!!

Do góry