reklama
Kamilaasami, wiem, rozumiem doskonale, też mam takie myśli, zwlaszcza teraz na samej koncowce ciąży! Musimy to zwalic na hormony ciazowe! Ja ostatnio rozplakalam sie jak dziecko, bo moj kot mnie ugryzl niespodziewanie w palec u stopy! No tak ryczałam, że az nie moglam sie powstrzymac..
Serduszko Ty to jesteś optymistką
A mnie głowa pęka... W Katowicach słońce grzało jak diabli i kazałam M włączyć klime w aucie... i oto efekt- głowę chce mi rozsadzić po południu już wzięłam jeden paracetamol ale chyba za chwilę będę musiała wziąć drugi.... ehhhhhh
A mnie głowa pęka... W Katowicach słońce grzało jak diabli i kazałam M włączyć klime w aucie... i oto efekt- głowę chce mi rozsadzić po południu już wzięłam jeden paracetamol ale chyba za chwilę będę musiała wziąć drugi.... ehhhhhh
kamilaasami
Fanka BB :)
Bar moj też wiem że dam radę ... bo nie ma innej opcji, i niezmiernie się cieszę że mam tutaj was inaczej już by mnie w wariatkowie zamkneli
I ja poproszę taką proporcje strachu do końca. A Ty się kochana uśmiechaj nadal a my tu dzielnie będziemy trzymały kciuki za twoje bezbolesne rozwiązanie :*Rozwarcie na 1,5 cm.... Porodówko witaj !! :-) ja się smieje a mąż juz blady. Oj wesoło będzie :-)
reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
wszystkiego naj hihi przekaż od nas nejlepsze życzonka