reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko widze że Ty dobrze wiedziałaś że dziś pojedziesz. Trzymaj sie i szczęśliwego porodu

Ja jestem tak osłabiona że ledwo chodzę. Dobrze że mama wczoraj przyjechała to wszystko robi za mnie

Mnie przed chwilą tak brzuch zaczął boleć łącznie z krzyżami że musiałam się położyć :( teraz już ok ale to chyba mały szaleje

Kustronka sama nie wiem co to było ... myślę że to od tej niepewności ... kiedy będę rodzić, jaki to ból, czy będzie naturalnie czy cc, jak później znajdę czas na prowadzenie zajęć, czy wszyscy będą pomagać tak jak obiecują, ... tego jest cała masa i staram się o tym nie myśleć, a wczoraj mnie dopadło, dobrze że mój był zajęty to się nawet nie zorientował, a nie chcę go niczym martwić, jest w pracy kierowca i nie chcę by miał w głowie mnie zamiast trasy

Serduszko trzymam &&za szyku i latwy porod. Dzielna jak zawsze!!!
Poziomka ogromne gratulacje. Trzymaj sie cieplutko!!!
No Iska oby wszystki poszlo po Twojrj mysli trzymaj sie kochana!!
Bursztynek ja ost m miakam22.05 i termin mam na 24.02 z usg i 25.02 z om
Poki co skurcze jak sa to slabe pewnie przenosze. Jutro istatni dzień 40 tyg i zaczynam w środę 41 tydz. A ja sie kulam i kulam

Sarna, wykrakałaś to sobie! Od początku powtarzałaś, ze czujesz ze ta ciążę też przenosisz :(
Wspolczuje, bo wierze ze Ci juz ciezko.. A mama do kiedy jest u Ciebie?

Serduszko dzielna jesteś j zapewne będziesz się śmiała do samego końca ;P powodzenia raz jeszcze ;) trzymaj męża za rękę by nie zemdlal hie hie ;D

reklama
Do góry