reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia- jedyne co przychodzi mi do glowy to stwierdzenie: JESTES SZALONA!!! :) trzymaj sie dzielnie i odpocznij troszke! Jeszcze Bartus Cie wymeczy!

Izik- to masz malego gryzonia! :) ale dopoki nie znam tego bolu musze stwierdzic- jakie to slodkie[emoji7]

Arusiowa- dzis uslyszalam to samo :p
Mi tam 29 jak najbardziej pasuje!:)

Fanti uprośćmy :) kiedy Bronek "robiony"? Pamiętam, że kiedyś pisałaś i było to w podobnym terminie jak mój fistaszek był robiony :p czyli 26 czerwca. Ja cykle miałam nieregularne i wszystkie suwaczki, oficjalne terminy @ mam pociągnięte pod termin poczęcia, nie om. Wiec jak nic nie pokrecilam i Bronek zmajstrowany w podobnym czasie +/- 2 dni to zaraz będzie skończony 37 tc i teoretycznie 3 tyg do książkowego terminu porodu.
Ot i uprosciła :p
Arusiowa dobrze prawie pamiętałas. 24 zrobiony :p
Jakby nie patrzeć jeszcze tydzień da radę wytrzymać a potem wymusze na czarodziejce skierowanie i w nosie z nią.

Isia mamy czas co nie? ;) zawsze się obie tego trzymałyśmy więc tak ma być do końca.
Ja tam już w majtki robię ze strachu na tą planowaną cesarke. Już mówiłam do męża że ja to nieźle *ebnieta jestem. Najpierw chciałam cesarke latami o tym mówiłam. na początku ciąży też robiłam wszystko by to osiągnąć na papierze a jak jest taka wizja to panikuje :/

Isia odpoczywaj teraz juz... Jutro wielki dzień!
Fanti ale to chyba normalne ta panika... Niby człowiek wie co go czeka ale strach i tak jest. My kobiety tak mamy wiec ja Cie doskonale rozumiem...

No dobra no napisze Wam...
Dzis na 80% pojadę... Caly dzień nie mogę nic zjeść niedobrze mi. Teraz mnie czyścić zaczęło konkretnie a od 16 skurcze. Najpierw nieregularne ale z upływem czasu coraz bardziej silne i od 18 co 5-6 minut. Mężowi nic nie powiedziałam .... Właśnie robi sobie śniadanie do pracy... Hahaha popracuje dzis popracuje tylko ze w innym miejscu. :D chłopcy jedza kolacje. A mężowi powiem tak za pól godziny...

Naile, ja rodziłam na Solcu i polecam wszystkim dziewczynom z Wawy, bardzo kameralny oddzial, srednio tylko 4 porody na dobę, sale porodowe tylko pojedyncze z łazienkami a na polozniczym 2 i 3 osobowe z łazienkami. Przemily personel, ja jestem bardzo zadowolona

Fanti kto jak nie ty dasz radę ja twardo sn a nie wiem co mnie czeka bo jeszcze nie rodziłam i ta nie wiedza jest bardzo stresująca :( ale staram się na razie o tym nie myślec

reklama
Hej ja dziś odpoczywam po wczorajszym dniu. O ile się da z 3-latką :)

Ja jeszcze nie mam nawet rzeczy wszystkich do szpitala kupionych - na liście jeszcze 11 pozycji.

Jutro muszę dodzwonić się do 3 przedszkoli i umówić się na spotkania po odbiór wniosków dla Oli... Później pewnie trzeba będzie odwiedzić US a wnioski złożymy jak urodzi się maleństwo, bo potrzebny akt urodzenia rodzeństwa na dodatkowe punkty. Termin składania wniosków jest do 25.03, więc niezłe szaleństwo się zapowiada :)

Do góry