reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ona u mnie nie da sie pomylic spinania sie brzucha z wypinaniem Malego:) bo jak sie spina to caly. A jak sie Olus wypina to tylko z prawej strony:) taki krzywy brzuch sie wtedy robi;D

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Też mi się pocą cycki :p śpię pod cienką kołdrą, mój M pod pierzyną, a to ja budzę się mokra :p
Znowu chce mi się spać.
Nie oglądałam rozmów w toku, bo przyszedł akurat pan z energetyki licznik wymienić i nie miałam jakiś czas prądu, a potem wyskoczyłam jeszcze po bułki i zobaczyć co w lumpku słychać ;)
Pogoda deszczowa do niczego nie zachęca.
Zmieniłam pościel, poprałam. Chciałam jeszcze dziś kurze wytrzeć, poodkurzać mieszkanie, ale wróciłam i czuję się wykończona. Nie wspomnę już o łazience, którą też chcę posprzątać, bo nie lubię siedzieć w syfie ...
Teraz czekam na męża bo zaraz z pracy wróci :)

Ja naszykowalam obiadek zrobiłam sobie kisiel umylam garnki teraz odpocznę zanim mój wróci :)
Co do pocenie to ja w nocy śpię bez majtek :p i zawsze mam między pośladkami spocone hehe :)
U mnie też bez problemu można było odróżnić napinanie (cały brzuch) od wypinania (tylko jedna strona) :)
Dziś mam mięsko ala pulpety w sosie koperkowym z ziemniakami :)

Mi identycznie po spaniu mam cycki mokre od spodu, ale raczej to zganialam ze mam duże.

Wieczorem wybieram się na wieczorynke do szpitala. Katar mam aż żółty, i bolą mnie trochę zatoki a niechce sie bardziej dowalic.
6 lat temu miałam kaszel przy porodzie i kilka dni potem, więc rana z cc to nic do kaszlu po cesarce przy kazdym kaszleniu miałam wrażenie ze mi brzuch rozerwie.

Witam sie po porodzie
Trwal 13 godz, wspomagany oxytocyna i wieloma innymi specyfikami, generalnie nie bylo lekko bo pomimo skurczy rozwarcia nie postepowalo.

Bez znieczulenia i swojej poloznej chyba nie dałabym rady, a znieczulenie super sprawa.
Ignacy urodził sie o godz 14, 3250 waga i 55 cm wzrostu, taka śliczna mala kruszynka.
Teraz trzymam kciuki za Was

Witam sie po porodzie
Trwal 13 godz, wspomagany oxytocyna i wieloma innymi specyfikami, generalnie nie bylo lekko bo pomimo skurczy rozwarcia nie postepowalo.

Bez znieczulenia i swojej poloznej chyba nie dałabym rady, a znieczulenie super sprawa.
Ignacy urodził sie o godz 14, 3250 waga i 55 cm wzrostu, taka śliczna mala kruszynka.
Teraz trzymam kciuki za Was

Gratulacje

Poziomka gratulacje !! Najwazniejsze, ze masz to za soba i mozesz sie cieszyc z synka :)

Mowisz o znieczuleniu zewnatrz oponowym ? :)

no tez do pewnego momentu myslalam ze to dziecko sie napina ale teraz juz wiem ze to jednak brzunio ; ]
Kadi wspolczuje doswiadczenia..
moje ktg dzisiaj kilka skurczykow okolo 20 % Mnie takie slabe już bolą, a kobieta obok miala jeden 90 % to sobie nie moge wyobrazić :- ( a sie dziwilam co ona tak sapie na leżąco..

reklama
Do góry