reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti, ale do daty poczecia doliczylas 2 tygodnie? Bo liczac tygodnie ciazy tak trzeba zrobic:) bo inaczej liczysz tygodnie od poczecia a nie tygodnie ciazy:)

Bar ja rodze dzien przed Toba albo dzien po;D termin mamy o jeden dzien rozny i z tego co pamietam nawet date slubu mamy z roznica jednego dnia (teoretycznie dnia, praktycznie roku:)) wiec nie ma innej opcji, dzien roznicy musi byc;D

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Volka no ja w czwartek zaczynam 38 :)
Kubusia masz rację ciekawe jak bazie dzieci się na to zaopatrują :)
Fanti moim zdaniem jak się długo kontroluje swój organizm i cykle to nie dziwię się że jesteś pewna swojego ja kontroluje od 4 lat ale mi się akurat zgadza z tym co mój gin mówi :)

Kuzwa umarłabym w takim mieszkaniu .Boze jak mozna byc takim brudasem i tlumaczyc sie ze dziecko jest wymagajace i niby trzeba caly czas na rekach nosic...tragedia
Tamci woleli w gierki grać ;D takie mieszkania zasyfione to sobie wyobrażam tylko w rodzinach naprawdę patologicznych

edit tylko patologia. Nikt normalny tak nie zyje.Mozna miec czasem balagan ale nie syf bo tylko tak to mozna nazwac

Dziewczyny a moze te Wasze twardnienia to niunia sie wypina? Ja jak siedze i mala dupke wypnie to twardy gora brzuch:) i az ciezko oddychac:)

Tez wlaczylam rozmowy.masakra.posprzatac ciezko ale wymalowac sie nie zapomniala:-)

edit tylko patologia. Nikt normalny tak nie zyje.Mozna miec czasem balagan ale nie syf bo tylko tak to mozna nazwac
No fakt jest to patologia , jakby nie patrzec jest to odchylenie od normy . Tylko bardziej miałam na myśli rodziny alkoholików itp ;D Jednak jak widziałam parę odcinków tego programu Perfekcyjna PANI domu- to wydaje mi się ,że to mocno rezyserowane ,bo niby normalne kobiety ,rodziny a taki syf ,że aż nieprawdopodobne jak dla mnie ;D

Kamila to ja też Bede już powoli miała menopauze :D też mam takie przepływy gorąca najbardziej w nocy... mój to mówi ze co się chce przytulić to albo jestem zimna albo cała ,mokra' ^^

Kadi ja będąc w grudniu na ip zostałam zjeb*** ze podwarzam zdanie lekarza mówiąc mu w którym tyg.ciąży jestem jak ON PRZECIEŻ WIDZI kiedy miałam ostatnią miesiaczke :D więc Ci się odzywam...Bo to on jest lekarzem a nie ja[emoji14]
Ja to już na legalu miłość mam :) aż lepiej na duszy

A co do jazdy autem jako kierowca już nie jeżdżę bo mała mi wkłada nogi w zebra i robię niekontrolowane ruchy...

Kadi ale powinnaś na wypisie mieć jego pieczątkę lub inf. Który lekarz Cię badal czy przyjmował :) ja tak miałam

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Lewusek, ja 11.03 mam CC, więc liczę na to, że na pewno urodzę, byle nie wcześniej ;)

Kadi, mi tez się taki trafił przy pierwszym porodzie na dyżurze, co łapę na siłę pchał, współczuję, ja mam traumę do dziś..

Z tymi tygodniami to u mnie gin zawsze pisze dwa, czyli teraz 36/37. pierwszy poród też mam zapisany 39/40 (był dzień przed terminem z OM).
Fanti, ta twoja gin to porażka, jak ty z nią tyle wytrzymałaś?

reklama
Mi też jest gorąco ciągle, potrafię się tak upocić że 2 razy w ciągu dnia zmieniam koszulkę.

Do góry