reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

KubusiowaMama witam ;))

U mnie cala noc padalo. Pogoda sie popsula i w sumie dobrze bo nie moNa wytrzymac w tej duchocie.

Cala noc sie oczywiscie budzilamm. Co 2h na siusiu... czyli sie nie wyspalam ; (

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej

Ja po wizycie.

Ciążę lekarz potwierdził. Było widać fasolke, ma 2 mm. Następna wizyta za 3 tygodnie. I dostałam l4.

Ja też po wizycie, maleństwo na swoim miejscu, wszystko super, serduszko delikatnie widoczne, następna wizyta za 4 tygodnie :-D:-D

Natka to wspolczuje wstawania co 2 godz ja maksymalnie raz wstaje,ale to jak duzo napije sie na noc.brzuch juz mnie nie boli ale za to glowa zaczyna dawac znac o sobie
Chrobek to dobrze ze L4dostalas teraz mozesz spokojnie lenic sie w domku

Ja sie ciesze jak pada . Zyc mi sie jakos chce. W upal to ja moge z lozka nie wychodZIC. Goraco nie jest dla mnie.

Ja sie tak zastanawiam naszego watku jeszcze nie przeniesli. Majowki i czerwcowki juz dawno rozpakowane powonny byc... Wiec i watki ich przeniesione.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry