reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Arusiowa tak jak na opakowaniu w środku była taka łyżeczka i 2 trzeba było zaparzyc :D a bylo okropne! taka...trawisto gorzka :D

Serduszko to jadę do Ciebie na te ciastka :)
Ja mam sklep do 20 i właśnie wybieram się po jakas czekoladę czy coś... coś coś dobrego!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Wracam do domu. Jeden skurcz był taki porządny a reszta wyszła słabsza wiec uprosilam domem bo pani doktor chciala zostawić ale tak na siłę moim zdaniem bo niby źle wyglądam. No wiem ze źle ale wolę źle w domu wyglądać . Dzięki za kciuki odezwę sie jutro jak troszke sie przespie

Serduszko widzisz tak to jest jak się po łebkach czyta poprzednich kilkanaście stron :) zrozumiałam ze wy z tą gorączką zglosiliscie się ponownie do szpitala i dopiero tam zbili ;) a Ty nie marnujesz czasu, tylko ciastka pieczesz ;) ja też tylko ze 2 szt gotowe mrożone :p

Młoda miałam napisać że mentalnie musisz być osobą po 30stce, bo podobno dopiero w tym wieku otwierają się kubki smakowe na whisky :p
A ja sobie ciapne na wieczór mała puszkę Leszka limonka z mięta "bezalkoholowego" czyli w tym przypadku do pół procenta :p

Arusiowa u mnie to jest tak ze w takich stresowych chwilach to dać mi cos do roboty i nie mysle tyle i sie nie dołuje. Nie pojechaliśmy bo udalo nam sie zbić temperaturę... I póki co spokój. Kuba bardziej żywy się zrobil wiec jestem dobrej myśli...

Arusiowa moje kubki smakowe do whisky otwarty się właściwie rok temu jak kolega mnie poczestowal RAZ! i to wystarczyło żeby był to trunek bogów jak dla mnie :D bo zazwyczaj pije piwka z sokiem malinowym ewentualnie jakieś smakowe wino od święta[emoji14]

Serduszko trzymam mocno kciuki żeby gorączka spadła całkiem! :)

Cocosh dokładnie lepiej wyglądać gorzej w domu :) a jak będzie się coś działo to wrócisz[emoji14]

Ja już rosolek na jutro robię :) a tak pięknie pachnie że już bym zjadła ! Talerzyk...

Mój się zmyl na siłownię a później do roboty od razu jedzie[emoji14]
Wiecie co... dzisiaj sprzatalismy szafy ( przekladalismy niektóre rzeczy do innej szafy a rzeczy które są sezonowe do pudełek i na szafe)
I na półce między koszulkami mojego z roboty było ładne czerwone pudełeczko tak szczelnie zawinięte... :D

reklama
Do góry