reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Serduszko ja wypilam herbate i za chwilę zwymitowalam! :/ nie wiem czemu może ja nie mogę takich ziolek pić... pić ogólnie była szpetna :D

Ja miałam dwie butelki wina schowane na dnie szafki żeby mieć po porodzie aż tu nagle mój je dorwal i tak sobie pil LAMPKĘ wina na wieczór czasami tak ze wyzar mi te dwie butelki...od stycznia :(

Cień może to już ? :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny, ale narobilyscie mi ochoty na wino!!!! No ślinotok mam.... A tu jeszcze co najmńiej kilka miesięcy abstynencji echhhhh

Jej, ale dziś mam dzień. Czuje się jakbym miała mega gorączkę, , a jej nie mam, tylko lekki katar. Mój chłop tez chory, drugi dzień się leczy cytrynowka swojej roboty, ale chyba nie ma właściwości leczniczych :sorry: smieje sie z niego zeby jie zachorowal na meski katar, jak w jednej reklamie... to sie oburza ze on nie z takich ;) jeszcze przy robieniu obiadu tak mi się zakrecilo w głowie, aż ciemno przed oczami zrobiło :baffled:

Młoda co Ty kobieto tu pijesz :D a co to w smaku przypomina? To się pije bez cukru?

Isia o matko to miałaś niespodziankę na imprezie :O musze sobie zapisać nazwę tego wina, bo ja jak juz coś pije to musi być słodkie :D

Manka chyba lepiej sobie nie wyobrażać tych boli... albo się nastawić na piekło i przyjemnie się rozczarować ;) mi jedyne porównanie jakie przychodzi na myśl to walenie siekierą po krzyżu, chociaż i to jest nie do końca adekwatne ;)

Cocosh jak sytuacja?

Jakoś weny dziś nie mam, tylko odliczam minuty kiedy będzie czas położenia dziecka spać i sama się poloze. .. kupiłam dziś resztę gratów do torby i mogę już ostatecznie upychac noga i zamykać, przynajmniej jedno zrobione prawie że do końca

Nailie to jest herbata liści z malin ale... koło malin to napewno nie lezalo :D

Niby pije się to bez cukru ale jest ochydna jak dla mnie[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Isia no wiem ze PODOBNO boli bo jak rozmawiam z mama o porodzie i mowie, ze jestem optymistycznie nastawiona bo bez sensu sie denerwowac teraz, wystarczy mi to co przezyje na sali porodowej to ma taka mine ze masakra :D Smieje sie ze mnie po prostu :p

reklama
Do góry