reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Serduszko ja wypilam herbate i za chwilę zwymitowalam! :/ nie wiem czemu może ja nie mogę takich ziolek pić... pić ogólnie była szpetna :D

Ja miałam dwie butelki wina schowane na dnie szafki żeby mieć po porodzie aż tu nagle mój je dorwal i tak sobie pil LAMPKĘ wina na wieczór czasami tak ze wyzar mi te dwie butelki...od stycznia :(

Cień może to już ? :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny, ale narobilyscie mi ochoty na wino!!!! No ślinotok mam.... A tu jeszcze co najmńiej kilka miesięcy abstynencji echhhhh

Jej, ale dziś mam dzień. Czuje się jakbym miała mega gorączkę, , a jej nie mam, tylko lekki katar. Mój chłop tez chory, drugi dzień się leczy cytrynowka swojej roboty, ale chyba nie ma właściwości leczniczych :sorry: smieje sie z niego zeby jie zachorowal na meski katar, jak w jednej reklamie... to sie oburza ze on nie z takich ;) jeszcze przy robieniu obiadu tak mi się zakrecilo w głowie, aż ciemno przed oczami zrobiło :baffled:

Młoda co Ty kobieto tu pijesz :D a co to w smaku przypomina? To się pije bez cukru?

Isia o matko to miałaś niespodziankę na imprezie :O musze sobie zapisać nazwę tego wina, bo ja jak juz coś pije to musi być słodkie :D

Manka chyba lepiej sobie nie wyobrażać tych boli... albo się nastawić na piekło i przyjemnie się rozczarować ;) mi jedyne porównanie jakie przychodzi na myśl to walenie siekierą po krzyżu, chociaż i to jest nie do końca adekwatne ;)

Cocosh jak sytuacja?

Jakoś weny dziś nie mam, tylko odliczam minuty kiedy będzie czas położenia dziecka spać i sama się poloze. .. kupiłam dziś resztę gratów do torby i mogę już ostatecznie upychac noga i zamykać, przynajmniej jedno zrobione prawie że do końca

Nailie to jest herbata liści z malin ale... koło malin to napewno nie lezalo :D

Niby pije się to bez cukru ale jest ochydna jak dla mnie[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Isia no wiem ze PODOBNO boli bo jak rozmawiam z mama o porodzie i mowie, ze jestem optymistycznie nastawiona bo bez sensu sie denerwowac teraz, wystarczy mi to co przezyje na sali porodowej to ma taka mine ze masakra :D Smieje sie ze mnie po prostu :p

reklama
Do góry