reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

O ja Mloda czyzby Twoj mial dla Ciebie jakis pierscien ? :D
On widzial, ze Ty to zobaczylas czy nie jest tego swiadomy ? :p

reklama
Cień nie otwarlam... mój się pojawił w pokoju i udawalam ze nic nie widziałam! powiedział ze dokonczy sam ta szafę bo musi posortowac rzeczy do roboty

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Manka mnie szybciej szlak trafi :D bo teraz będę myślała co tam jest i jak wygląda... a mówiłam mu o takim złotym naszyjniku z serduszkiem który widziałam na Facebooku[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Cocosh odpoczywaj jak najwięcej ..

Kate super ,że już w domku , spokojnej nocki ;)

Młoda -gorzej jak to nie dla Ciebie prezencik; D ha ha żartuje oczywiście ;) może dostaniesz po porodzie ;)

Edit ty tak nie zartuj bo mąż kolezanki kupił na święta prezent na internecie na jakiejś stronie typu prezenty.pl i co?......nie dostała nic do dziś

Agiszonek no to Peszek będzie miała Młoda mama wtedy:D a co ta koleżanka wyjasnila to ? Czy dalej czeka na prezent ? Ja to detektyw jestem odrazu bym węszyła gdzie to trafiło itp ...

reklama
Manka no pewnie,ze bym chciala wyjsc juz z Szymkiem no ale co zrobic. Jak mnie wypisza w poniedzialek to pierdziele,nic nie robie byle do soboty juz wytrzymac na ten umowiony termin. Nie ma to jak relaksujacy weekend w szpitalu hehe. Cień to ja takich skurczow nie mialam chyba nigdy,ktore promieniowaly do plecow, nie wiem co to znaczy. Kolezanka byla u mnie. Nagadlysmy sie,bo to gadula ale przynajmniej czas mi zlecial. Teraz czekam,bo nawet nie wiem czy obchod jakis tylko dl mnie tu bedzie i ide sie ogarnac do lazienki i chyba lulu,bo co tu robic. ohoho mloda ciekawie ciekawie z tym pudeleczkiem ;)

Do góry