reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Cień nie otwarlam... mój się pojawił w pokoju i udawalam ze nic nie widziałam! powiedział ze dokonczy sam ta szafę bo musi posortowac rzeczy do roboty
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Agiszonek
Edit jaka zaopatrzona szafa
Agiszonek
Cocosh współczuję. Zdrowiej. Czosnek na noc dwa ząbki
MłodaMama93
Manka mnie szybciej szlak trafi bo teraz będę myślała co tam jest i jak wygląda... a mówiłam mu o takim złotym naszyjniku z serduszkiem który widziałam na Facebooku[emoji14]
Agiszonek
Edit ty tak nie zartuj bo mąż kolezanki kupił na święta prezent na internecie na jakiejś stronie typu prezenty.pl i co?......nie dostała nic do dziś
reklama
Manka no pewnie,ze bym chciala wyjsc juz z Szymkiem no ale co zrobic. Jak mnie wypisza w poniedzialek to pierdziele,nic nie robie byle do soboty juz wytrzymac na ten umowiony termin. Nie ma to jak relaksujacy weekend w szpitalu hehe. Cień to ja takich skurczow nie mialam chyba nigdy,ktore promieniowaly do plecow, nie wiem co to znaczy. Kolezanka byla u mnie. Nagadlysmy sie,bo to gadula ale przynajmniej czas mi zlecial. Teraz czekam,bo nawet nie wiem czy obchod jakis tylko dl mnie tu bedzie i ide sie ogarnac do lazienki i chyba lulu,bo co tu robic. ohoho mloda ciekawie ciekawie z tym pudeleczkiem