reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

W końcu nadrobilłam.
Mnie w nocy obudzil pies,szczekala durna na jakieś widmo,4 razy moj sie przez okno musiał na nią wydzierać. I o tej 1wszej dostałam skurczy co 10 min. Ja pierdziu, byłam pewna ze sie zaczęło. Ale przed godz 3 sie wyciszyły i zasnęłam. A juz mialam isc jak Volka włosy myć haha.
Dzisiaj tez mi twardnieje brzuch, ale sprzątalam nawet sporo a teraz leżę po obiadku.
Lewusek bardzo ładny prezent. Sam kupił? Mój to na latwizne idzie i sama sobie kupuję. Raz pozwoliłam i tak już zostało. Ale szczerze to chyba go w tych jubilerach okantowali nie raz ; ) kiedyś kupil bransoletkę delikatną jak dla dziecka a taki byl podekscytowany że wywnioskowalam że sporo zapłacił. .. ; ]

reklama
Mój brat był np.uczulony na szczepionki takie standardowe dla dzieci i musiał w klinice w krk miec robione i mój gin. Kazał mi zgłosić po porodzie pediatrze że taka sytuacja i nad w rodzinie była :)
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda, nie mozna być uczulonym na szczepionki, tylko na ich składnik, np. białko kurze, ktore jest w nich zawarte albo środki konserwujące szczepionkę. Ale wtedy faktycznie trzeba miec przygotowana indywidualnie szczepionkę dla takiego delikwenta :)

2296997ac21eb07bc795eb2b22d990a5.jpg

1 partia :D
Myślałam że to będzie smakowac jakoś malinowo :(

Kustronka nie wiem powiedzieli ze jest uczulony bo po szczepionce go napompowalo jak balonik :D

Mialam ktg drugie.skurcze bardzo czeste.brzuch non stop twardy, macica sie stawia. Mala ruszala sie ale bez rewelacji. Mam obserwować godzinę, polezec, wziasc prysznic ewentualnie, pochodzic. I jakby co zgłosić. Doktorowi juz polozna zglosila.

reklama
W końcu nadrobilłam.
Mnie w nocy obudzil pies,szczekala durna na jakieś widmo,4 razy moj sie przez okno musiał na nią wydzierać. I o tej 1wszej dostałam skurczy co 10 min. Ja pierdziu, byłam pewna ze sie zaczęło. Ale przed godz 3 sie wyciszyły i zasnęłam. A juz mialam isc jak Volka włosy myć haha.
Dzisiaj tez mi twardnieje brzuch, ale sprzątalam nawet sporo a teraz leżę po obiadku.
Lewusek bardzo ładny prezent. Sam kupił? Mój to na latwizne idzie i sama sobie kupuję. Raz pozwoliłam i tak już zostało. Ale szczerze to chyba go w tych jubilerach okantowali nie raz ; ) kiedyś kupil bransoletkę delikatną jak dla dziecka a taki byl podekscytowany że wywnioskowalam że sporo zapłacił. .. ; ]
Sam zamowil bo wiedzial ze mi sie celebrytki podobaja:)

Do góry